Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
de jó az?
nem ciki, hogy sárga meg macis?
na, hát akkor ez megoldódott))
most találtam egy hálóinget
nagyimtól kaptam még anno
majdnem földig ér
belebújós, de narancssárga és macis
jótanácsként mondom neked, hogy ha hálóinget veszel, olyat válassz, amit minél lejjebb lehet gombolni. mert majd szoptatásnál megint probléma lesz)))
nem hiszem. szerintem, ha a 23-i együttlétből lett volna valami, azt már mutatnia kellett volna. utána meg csak másodikán voltunk együtt, ahhoz meg még nagyon korán van. szóval, nem sok értelme van. egyébként érdekes, hogy csak a jobb oldalam görcsöl, ott volt pé-m ebben a hónapban.
az jó. én a c és a nevű áruházban szoktam ilyesmit venni)))
megértelek
nem tesztelsz holnap?
nekem meg most jutott eszembe, hogy lassacskán utána kéne néznem miket kell bevinni a kórházba
mert van itthon hálóingem, de hát azok olyanok hogy is mondjam........fenékig érők, meg egyebek:)
se köntösöm
pedig én már annak is örülnék)))
hát hétfőn estére van időpontom, de lehet, hogy le kell mondjam, mert asszem mindjárt meg fog jönni)))))
na majd apának mondom
egyébként mikor mész dokihoz?
a d betűs sportáruházban láttam, van sok féle, 20e-től 80ezerig))
ezt nem is tudtam
és ez olcsóbb?
hhhhhhmmmmmmmm
majd utána járok
de sportszeráruházakban lehet kapni olyat is, amire a rendes bicót ráállítod, és a szobában tekerhetsz vele)) már ha be tudod vinni a cangát a lakásba.
de az van
miért?
sokat bringázok de ilyenkor nem nagyon van kedvem kimenni sem
hát ugye a képen jól néz ki
a fene tudja
jó lenne ha lenne
a nagy seggem kicsit idomítani:)
én a futópadot évek óta használom. tény, hogy van, hogy hónapokig nem, de aztán megint. de tény, hogy ha van használt, de jó állapotú, akkor azt érdemesebb megvenni.
vegyél be egy magne b6-ot
azt mondják, hogy kár újat venni mert általában az ember használja vagy 2 hónapig utána megunja
most láttam egyett itt Csabán egyet 15000-ért
használtad
majd a férjem megnézi
úgy is ő dönt
most megint fájogat a hasam.(((
mi a "madaras" boltban néztünk egyszer egyet, csak a nagyobb áruházaiban lehet kapni, ahol van sportosztály, 50e körül van, de az nagyon jó fajta.
ne add fel szivi
amíg nincs menszi addig reménykedni kötelező:)
egyébként most nézen, hogy a neten is lehet venni sokkal olcsóbban szobabiciklit
sziasztok, hát, nem leptél meg..... de azért ne add fel)) szurkál az oldalam. elképesztő.
na megjöttem
hát elképesztő
úgy utálom, hogy alig lehet itt valamit kapni
szomorú na
kinéztünk egy klassz bringát 1 hete, hát nem bezárt a bolt?!!
áááááááááhhhhhhhhhh
esetleg megmérheted, de nem tudod az alaphődet, és az kellene.
Nekem 36.6 az alaphőm, és most 37.2-ig felment, és ott van már vagy egy hete.
nekem futópadom van!!) na pusz
További ajánlott fórumok: