Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
á,nem hiszem.ma van a 12. DPO...
nekem a 14. DPO-n meg szokott jönni,szóval ilyenkor már megszokott ez a kis barnázás.Bár még csak a papíron van
De semmit nem érzek.Semmi görcs,cic se fáj.Szóval inkább 1%ot kapok magamtól
sztem ritka, de egyáltalán nem baromság!
De az viszont tuti h nem kell 3 nap a spermának h odaérjen
Csak Évi.Köszi :-)))
Hát sajnálom,h úgy néz ki,cserben hagytalak...De hátha nem...Még nem jött meg (bár szerintem meg fog).Azért még adok 5% esélyt magamnak...Vagy 1-et.:-) Ok?És ha nem jön meg,akkor teszt csütörtökön reggel!:-)
Még nem jött meg,csak ma is volt már a papíron.A betéten semmi...:-( Bár most elég kemény volt,mert felszedtem a virághagymákat és kanna virágokat,kemény meló volt.Ha meg akar jönni,ezek után tutira meg fog.:-)
Vizsgálatok?Most volt az első closti-s hónapunk.Ha megjön,a 3. napon elkezdem megint.Ha akkor sem sikerül és megjön,következik Párocska.:-) De nagyon jó lenne,ha nem kerülne rá sor.:-)
Nem tudom,h hány hónapig fogja felírni a doki a clostit,lehet,h kapok a 4.,5. hónapra is.Ha nem sikerül és Párocskával minden ok,akkor lapar nekem...:-( Na,ettől félek.Dehát...
Hali!Ki lehet számolni a neten a www.astro.com on.
Eszerint minden hónapban egy nap van amikor foganhat tutira baba.Megcsináltam,és az a bizonyos nap minden hónapban a mensi 2. vagy 3.napjára esik.És előtte 3 nappal kell együttlenni,hogy a sperma elérje a petét.Tehát nekünk amensi napján kéne.Volt valami leírás,abban benne volt,hogy ha mensi idejére esik,akkor is meg fog termékenyülni a következő pete,együtt kell lenni.De mensi alatt milyen má'?!
Azért lettem kíváncsi,mert a pg 53 is mensi 2 napján bepáfrányosodik.Félidőben meg nagyon halványan fél napig,meg az lh teszt se pozitív igazán.Mi van,ha pont ezért?5.hónap jön a próbálkozásra.Pedig aztán minden esélyt megadunk a bébinek.Szerintetek ez nagy baromság???Vélemény?
hát megvagyok.Ma van az utolsó mensi napom.Már elkezdtem a következő peteérésre koncentrálni.
foglalkozott valaki ezzel a Jónás naptáras módszerrel?
A franc egye!!!!
És a vizsgálatok hol tartanak?
Szia Vicek!
Nálam,hát most úgy néz ki,h nem sok.Elkezdtem barna cseppezni...
szia!
mizu? hogy vagy?
Sziasztok csajok! jajj nagyon drukkolok a soron következőknek, h ne jöjjön meg!!! :-)
Minél több a babás annál jobb és annál inkább érzem h én jövök :-DDD
Szia
vigyázz magadra!