Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Hál istennek én nem találkoztam nagyon halvány pozi teszttel 2teszt lett pozitív -a baba miatt
azóta meg csak negatív-mivel nincs baba!!
Elhiszem, hogy így van!
Nekem múlt hónapban volt egy nagyon halvány pozi tesztem. Aznap este szülinapoztunk és alig lehetett bírni a párommal, mert folyamatosan utalgatott rá mindenkinek. Győztem elterelni a többiek figyelmét. Persze másnap negatív lett a "megszokott" tesztem. Nagyon csalódott lett.
ja az előző hozzászólásomhoz...kifelejtettem egyenlőre 1 is elég!!!
Amúgy jöhetne akár 3is csak őket nehéz ellátni rendesen remélem nem értitek félre!!!
Amúgy meg én is egy ágyba tenném az ikreket sokak csinálják így!
Sírni néha muszáj!!!
na jó ne ríkassatok már meg
hamarosan jönni fog
lányok
figyeljetek jobban oda a párptpkra
az én férjem nem egy érzelgős típus de 2 napja kifakadt és akkor megtudtam az igazat
nagyon bántja és nagyon nagyon fáj neki ez a sikertelenség
én nem is tudtam, hogy ennyire megviseli
de igenis megviseli, hisz ő is valóban szeretne már apa lenni
Ja várj inkább!!
Hát igen szépek az ikrek milyen szép is lenne....De én egy babának is örülnék!!!
Amúgy a mai álmom lehet a "testem"küldte!!!!!Remélem nemsokára a valóságban lesz...
már én is
jó jó néha én is elbőgöm magam
de ez természetes
és a 3-at ki fogja szoptatni?
csak 2 cicim van:)
hihihhi
sok sok ruha kell majd és 3 kiságyacska:)
Ne legyél abban ennyire biztos!!Mármint hogy én előbb fogok!
Ki tudja még hogy hogy alakulnak a dolgok!!!Mindenki nemsokára babás lesz!!!Na már alig várom azt a fórumot!!!
na akkor ne szedd be bekukk:)
igaza van Beának
A barátcserjét nem ajánlatos szedni a ciklus "közepétől"mert bezavarhatja a mensi első napjaiban érdemes elkezdeni!!!Ezt sokan írták már!!!
Az első poz.tesztnél abba kell hagyni a szedését ártani nem fog a babának ha esetleg terhes vagy ezen nem kell aggódni!
juj de jó lenne
3 kis édeske:)
jaj apró pici kis kezecskék
jó sok:)