Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Hát nagyon:D:D:D.Jó lenne ha pasi lennék...elvennék egy jó kis házias menyecskét...hihihi...és mindig elém rakná a kaját:D:D:D. Néha azért szeretek anyósomhoz átmenni kajolni, mert végre nem nekem kell csinálni, hanem csak leülök mint a régi szép időkben az asztalhoz és eszek...Persze imádok főzni,de néha jó, ha más csinálja:).
Enni enni enni!!!!
Minden jöhetne most:)
Nem vagyunk levesesek...én legalábbis csak a husilevest, a finom bajai halászlét meg a gyümilevest szeretem. Persze apa kívánsága az első...ha ő levest akar, akkor az lesz, de olyan nem szokott lenni. Ő sem szereti tudtommal a leveseket, csak minimális szinten.
egyébként jól esik
én meg hozzád mentem volna
olyan jól elvagyunk nem?:)
hihihihi
csirke, csirke, csirke
jaj de finom nyam nyam
tejföllel leöntve
csinálj gulyáslevest, marhából a legjobb
istenem de szeretem
Ha pasi lennék...én vettelek volna el...hihihihihi. Az nagyon fini lehetett...meg is kordult a hasam:(.Én hétvégére tervezek pörit csinálni, de azt még nem döntöttem el, hogy marha vagy csirke pöri legyen-e nokedlivel..
Ja megint kolbi meg gofri....
Képzeljétek én 1hete lángost akarok enni de úgy hogy pl.most is rám tőrt...fene enné meg nem fogok most neki állni
mindjárt felhívom a párocskám hogy hozzon:)
Holnap reggel,de már felkészültem lélekben a negatív tesztre:). Nem fogok elkeseredni:).
kakaspörit csináltam, klrumplival és ecetes almapaprikával
és kérlek szépen ebben a són és a borson kívül minden házi volt
a kakas, a hagyma, a pirospaprika, a zsír, a krumpli a savi is
úgy szeret a férjecském ilyenkor:)
én milánoit csináltam.......:D
és mikor fogsz? DRukkolunk neked is!!!!!!!4
Már megint kezdődik a tegnapi...hihihi.Zsivi...milyen kajával szédíted a jónépet megint?:D:D:D.Én most ettem fél 3-kor,de lehet nem eleget, mert éhes maradtam:(.
nagyon jól, és boldogan.....kicsit szurkálgat a hsam délután, de jól.köszi
én egyenlőre még ugyanugy eszek ahogy előtte......tornázni is tornázok, de már csak óvatosan....Rubint Réka kismama tornáját kezdtem el, meg szobabicózok, persze csak nem megerőltetően.....
Hát gondolom hogy mennyire várod!És hogy érzed magad?
Hát igen én is ennék egyfolytában!
persze
csak közbe takarítgatok megint
várom már a keddet, UH-ot
aludtam egyet megint......megcsináltam az "ebédet" is.ti hogy vagytok?
szia
mizu? teszteltél már?
hát jó lenne nagyon
de egyszer csak oda kerülünk mi is
olyan nincs, hogy nem
Ja jah hát biztos lesz olyan is de már lennének itt:)
mármint nem a várakozós időket csak azt, hogy legyen egy kis szabadidő
Hát biztos lesznek nehéz napok de ezt soha se kívánnám!!
További ajánlott fórumok: