Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Sziasztok. Csak egy percre jöttem, mert apa épp a vacsit csinálja és utána filmezünk. Teszteltem ma reggel 25-ös érzékenységűvel, negatív lett. Ma van a 33.ik napom, és még nem jött meg. Baba ezek szerint nincs. Majd talán legközelebb:).
Szép estét mindenkinek.
Már itt vagyok, apácskával falatoztunk..
ah, én hétfon még nem vágok bele...én turelmes vagyok, mostis menszi szeri fájást érzek,,,bírd ki a szulinapodig...és lesz szép ajándékod!!!!
Köszönöm. :)
Boldog babavárást!!! :))
:-)
Szió!:-)
Sziasztok!
Évi invitálására jöttem. :)
Igaz én már májusra várom a babám, de szeretném elmondani, hogy van remény mindenkinek! :) Én is IR-es és PCOS vagyok. IR-re szedtem metfogammát, de azt terhesség alatt nem lehet. Most csak a diéta megy.
Nagyon szurkolok Mindenkinek! :)
Gabriell: Még lehet remény. Nekem aug. 1.-én volt meg utoljára. 15.-én éreztem, hogy van PÉ-m. Nem jött meg, és a tesztem csak szept. 9-én lett pozitív. Akkor lehettem olyan 4 hetes körül. Szóval sokkal később fogant, mint amikor éreztem.
ajjjajjj, nem is tudom milyen tesztem van... :S majd meg kell néznem... szóval akkor mutatja lehet csak halványan még???
óóó jajj, már megint annyira kezdem beleélni magam.. :(((
huh,akkor ha nagyon biztosra akarunk menni,akkor vegyük a 21-ét.
4e a 14. DPO lesz.Tesztelj reggel egy 10es érzékenységűvel,hátha az már kimutatja és meglehet a szülinapi kis csomag!:-)))
gabi,elvileg már a mensi 1 napján kimutatja,vagyis,amikorra várod.
Bár függ a teszttől is.
Azt tudod,h mikor volt PÉ-d?
ha igen,akkor számolj rá 15-16 napot.Az már tutira kimutatja!
Hú,ez nagyon jó lenne...felköszönt és te meg viszont adsz neki egy kis csomagot.Hihi
lenne sírás...részemről.
nagyon drukkolok,h megvalósuljon!:-)