Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
jaj értem
hát lehet kicsit összezavarodott a hormonrendszered
mást nem tudsz tenni csak várni
vagy van az aviva torna ami segíthet
Velem is ugyan ez a helyzet. Ha 28napra számolom, akkor 2hete meg kellett volna jönnie.
Pár hónapja állt rá erre a 28napra a ciklusom, előtte 30-32 volt. Ha így számolom, akkor még "csak" egy hete késik.
Tesztem nekem is negatív, tüneteim nincsenek. Szerintem csak nagyon rágörcsöltem a dologra, és azért késik:( Úgyhogy most nagyon várom hogy megjöjjön végre!
jó jó
szia
puszi
hűha
és mennyi átlagosan a ciklusod?
az nem baj ha nem érzel semmit
elég korai lenne
fel a fejjel szivike
majd szólok ha fent a kép:)
ne aggódj
Sajna semmi még nem jött meg de a teszt negatív:(:(
ma van 43 nap
hát én is kapok de olyan nagyon nem tudom mi
azt hiszem bele kell írni, hogy mit kívánunk és teljesülni fog
Sziasztok Lányok! :)
Mindenkinek megy a drukk. :)
Én tegnap negatívat teszteltem, tegnap volt a 34. nap, gondolom jó korán... :(
amúgy még nem jött meg, émelygek elég sokat, fáj a gyomrom, fáradt vagyok... lehet negyedikén újra tesztelek, de lehet, hogy nem....
ne aggódj drága
nincs baj:)
tudod készül nemsoká a te ajcsid is
a tesztedtől függ mit kapsz
délután teszek fel Orsi ajándékáról képet:)
olyan édes, te, de komolyan
Orsika mikor ment el?
MA MÉG ITT VOLT
na jól van, örülök h nem vetted rossz néven! csak télleg tanácsként írtam, és mindenki maga dönti el melyiket tartja logikusnak
szurkolok h úgy járj mint Bekukk! :-) (neki is ilyen volt az ovutesztje és betalált)
akkor már valószínű, hogy kimutatja:)
megy a drukk:)
kb 10 hónap után, és előtte nagyon sokáig (10 évig) szedtem a bogyót
a ciklusom rendben volt, anya mindig nézett UH-gal, mensi normális, LH teszt szépen mutatta stb. és aztán kiderült h nekem nem is lehet természetes úton babám :-(
De nem ijesztgetni akarok senkit, mert ez azért hál'Istennek ritka, csak úgy gondolom egy kivizságálás sosem árt, főleg ha babát tervez az ember, de ez az én véleményem