Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Szia Zsivi!!!!!!!!
Juhúúúúúúú, remélem az vagy akire gondolok!!!
bandita ez az egyik eset. A másik, hogy tudom, hogy nálunk nincs valami rendben, de az ultrahangon semmi sem látszik, minden egészséges, a hasam nekem viszont középidő után 5 nappal úgy görcsöl, mintha mensturálnék, vagy még borzalmasabb. És erre a dokik nem csinálnak semmit. Hogy sikerülhet így a lombik?
Most nagyon durva lesz amit írok de nekem bevállt. Én is nagyon rá voltam görcsölve a dologra, csak nálunk még az is bejött hogy sajnos egészségügyi dolgok miatt lomikozni kellett. Két sikertelen lombikom volt nagyon kikészített.
Egy hónapig csak bőgtem minden este úgy aludtam el, elégé betett a kapcsolatomnak is.
De aztán azt mondtam ez így nem mehet tovább. Van egy gyönyörű keresztfiam akit imádhatok, van egy párom aki imád. Járunk koncertre, bulizni, veszünk lakást. Elkezdek fogyózni mert a hormonok betettek. Szép az élet gyerek nélkül is (ez persze csak részben igaz).
És nem telt el két hónap és már ott csücsült a kis gazfickóm a pocimban!
szia
üdv itt, és kitartást!szorítunk!
Én sem azért kezdek tornázni mert mindennél jobban imádom :( hanem mert muszáj.De tényleg nem szabad rágörcsölni.Idővel megjön a várt kisangyalkánk!A tiéd is és az enyém is!:)Csak türelem!
terez75! Valami ilyesmi fordult meg nekem is a fejemben, hogy nem kell túlságosan akarni! Lefoglalom magam, lesz is bőven feladatom, de így legalább nincs időm gondolkodni! Ma hívjuk a genetikai labort, még ott megerősítenek, hogy semmi probléma nincs kettőnkel, és aztán teljesen nyugodt is leszek, ami szintén elengedhetelen! :) Szerintem én beszezek egy jó kis tornázós dvd-t és elkezdem fizikailag erősíteni magam, bár sosem volt az erősségem! :)
Szia OmarcsiO. Sajnos én is produkáltam olan dolgokat amik félrevezettek!Még pozitív tesztet is! És babó sajnos még most sincs sehol!Az a lényeg,hogy ne akard túl erősen!Az biztos hogy nem segít,sőt!Tedd a babavárást a polcra egy időre és kezdj bele valamibe ami eltereli a figyelmed róla!Persze a kellemes része maradjon! :) Azt szorgalmasan gyakorolni kell! :) Meglátod akkor fog jönni a cseppke mikor nem is gondolod!Most én is így teszek!Nekiáltam fogyózni!Kitűztem egy célt magamelé de olyat amit minden nap látok és nem engedi elfelejteni amit elterveztem!Én is nagyon rágörcsöltem!Belátom hogy nem szabad mert csupa csalódás ér majd ha nem jön össze!Sőt mitöbb már feladni készülök!!:(
Hát ezt én se értem. A hematóma az felszívódik azt tudom, de veszélyes is lehet mert ugye a vérzés.
A cysta tudtommal csak ott van és a megtapadás nehezebb miatta. De hát én nem vagyok orvos.
Nekem anno policystáim voltak de azt megműtötték.
Akkor most ez a ciszta nem is fog felszívódni? mert a dokim azt mondta, higy ez jelen lesz a 12. hétig, és hogy ez valami sárgatest hormont termel. de már nem tudom, hogy mit higyjek...a ciszta mióta termel sárgatest hormont és miért szükséges a terhesség 12. hetéig?? ez fura nekem.......
a baba véletlenül fogant...így akartam írni!
Ez volt az első próbálkozós hónap a műtét óta...Előtte a bab véletlenül fogant, egy nem védekezős este után...És naívan azt hittem(hittük), hogy ez is majd olyan hirtelen összejön! Hát tévedtünk...de új hónap, és így lehet Karácsonyi a picike! :)
sziasztok
hogy vagytok?
remélem mindenki apával tölti a 7végét, hogy ilyen pangás van:)
:( lányok, azt hiszem meg fog jönni...rózsaszínes a folyás! :( Szóval sikertelen volt ez a hónap...mit is mondjak..nagyon le vagyok lombozódva...
Cysta mellett gyakori a vérzés. Nagyon sokat pihenj nehogy baj legyen. Nekem több ismerősöm végigcsinálta hematómával és cystával a terhességet. Csak nagyon oda kell figyelni. Vigyázz nagyon magatokra!!
Remélem is hogy tesztelhetek...bár ma enyhe szurkálást érzek alul, nem tudom...ez olyan mintha meg akarna jönni, de remélem csak a babóca jelez! :) Bár a múltkori terhességemnél(aminek vége lett sajnos) is hasonló görcseim voltak mint mikor meg akar jönni...
Nem baj,legyen csak pozitív csengése minden gondolatodnak.Azzal nem ártasz,háttérbe szorítod a félelmeidet.Szerdán már tesztelhetsz:))
21.én van a nemvárt, azaz holnap! Szóval minden kiderül! És nem fog megjönni, és akkor csinálok tesztet a hét közepén, csütörtök vagy péntek...de mivel nem fog megjönni, már abból tudni fogom hogy valóra vált az álmunk!!!
Ezt nagyon pozitív csengésűnek írtam, de sajnos belül nagyon félek...nem tudok mást tenni, csak imátkozom! :(
Szia! én kedden voltam dokinál, és ott azt mondta a doki, hogy 14 mm es a nyálkahártyám és talált egy 40 mm es cisztát( ami állitolag a terhesség 12 hetéig meg is lesz, ezt persze nem értem) és egy 4,4 mm es gesztációs gyűrűt.Azt mondta, hogy maximum 4 hetes lehetek. 3 hét múlva kell visszamennem uh ra. Ezenkivül irt fel nekem femibiont. Szal most nem tudom, hogy mivan mert azt mondta, hogy félig gratulál nekem. De én nagyon félek ez a ciszta miatt. A másik pedig, hogy vagy 3 napja barna folyásom van néha, persze kevés, de félek, hogy valami baj van. Szerinted/szerintetek?
Köszönöm,neked megy a drukk!Mikor van a nemvárt?
Mikorn tesztelsz újra?
epresfank76, a halvány csík is babát jelent...ha pedig erősödik akkor biztos ott a babó! Nagyon vigyázz magatokra! És szívből gratulálok! :)
Én nem stresszelem magam vele,nekem erősödik a csíkom 2 naponta.:)
Lányok, lányok mért stresszelitek magatokat korai tesztekkel. Tudom én hogy türelmetlen az ember, de ha nem időben csinálod a tesztet akkor szinte biztos hogy negatív lesz még akkor is ha van babó. Szóval tessék kivárni az időt és akkor már lehet örülni a sok pozitív tesztnek!!!
Igen én 25ös tesztet vettem...a mellfeszülés meg nem most kezdődött, hanem már 1,5hete, és nekem a menzikor ilyen nem volt. Csak reménykedni tudok, mást semmit! És az meg világossá vált előttem, hogy túl korai volt a tesztelés, mert így csak mégjobban lehangolt, de tartom magam, és bízom a csodában! De ha mégis sikertelen lett ez a hónap, akkor újabb lehetőségek jönnek és kihasználunk minden lehetőséget az összebújásra a férjemmel! :) Bár neki épp ma van szülinapja, mekkora ajándékot kaphatott volna tőlem egy pozitív teszttel! :) nah, de max csúszik egy kicsit a dolog és utó szülinapi ajándéka lesz! :D
További ajánlott fórumok: