Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Hát írtam a naplómba is!!
Fáradtság mi az?hahaha igen én is nagyon fáradt vagyok ki se kelnék az ágyból,de ma úgy is csak pihenek egy két dolgot csinálok azért de holnap már korán kelek estére meg hulla leszek szerintem!!!4nap 12óra de utána táppénzen leszek már!!Várom már a hétfőt jó hírekkel hogy normálisan fejlődik a kicsim!!!
Na meg a farkas éhség az is nagyon van.....
Apa szereti az ilyent,de mi nem igazán!
Amúgy hogy vagy?
Hát igen Zsivi!!Én is gondolok rá!!De ki nem?
Szegényem remélem ki derül valami és hamar kezelik és jön a babó!
Sziasztok!!
Én 2hónapja éreztem 100%-ra hogy nem sikerül abban a hónapban(belül éreztem)!
De utána meg 1000%-ra biztos voltam hogy sikerülni fog éééééééés hát sikerült!!Ez is ott belülről jött!!
Fene tudja én éreztem!
Lenne egy kérdésem, ill. véleményekre esetleg tapasztalatokra lennék kiváncsi.
4 hónapja probálunk összehozni egy babát, de nem járunk siekrrel Most voltam labor vizsgálaton, aminek még nincsen meg az eredménye. Hüvelyi Uh-n kiderült, hogy a petéim nem megfelelő mértüek. A doki felírt pé-t segítő gyógyszert, majd a mensim után 2 héttel kell mennem hozzá, úgy hogy viszek magamal ondót (ami max 1 órával az előtti). Azt mondta, hogy megnézi, hogy van-e peteérésem, ill. az ondóval is minden rendben van-e, és ha igen, akkor be is fecskendezi a petémbe.
Csajok!!!
Most műtik Zsivit, küldjünk neki energiát!!!
Gratulálok!!! :)
Emma is nagyon szép!
Szia! Az én lánykám is Zóra :), nagyon tetszik nekem ez a név.
Drukkolok!
Helló Csajok!
Hogy vagytok?
Sajna nem tudok mindig visszaolvasni :(, de drukkolok a kismamiknak meg gratulálok! :)
Köszi a kérdés.....
Jól vagyok, bár bizti hogy ebben a hónapban sem lesz pocaklakóm! Ez egy kicsit elszomorít, bár még korántsem 100%-os a dolog, de valahogy érzem,hogy nem lesz. (a naplómban több mindent írok erről)
ok, köszi, igyekszem!))
Te jól vagy?
Sziasztok
nekem sajnos ma reggel megjött.
és ilyen korán még sosem jött, 26 napra, pedig már nagyon reménykedtem, mert jókor voltunk együtt.
:(((
Jóó reggelt mindenkinek!
Fánkocska,nem húztam tovább,mert egy hete kész a leveletek,tegnap elküldtem mélben!Remélem,megkaptad!
:-*