Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
de vissza jön, ez nem kérdéses sajnos, de hát ezzel tisztába vagyok
a pcos egy ganyé betegség
már a kövi ciklusban lehet
és nem kell mennem még uh-ra sem, hála istennek
juj az szupi,
dehogy jonnek vissza, miert jonnenek visszsa? Nagyon drukkolok, amugy mikortol lehet probalkozni?
En lementem alfaba...most jart le piri neni..szoval...elegge el vagyok faradva...
csak elfelejtettem megkérdezni, hogy muszáj e a véralvadásgátlót beszedni mindet
gondoltam még 2-3 szurit bekapok, de a többit nem
mint a állat:)
voltam a dokikámnál:)))))))))
kivette a varratokat
ki van adva feladatba, hogy nagyon gyorsan teherbe kéne esni, mert sajna a ciszták hamar vissza jönnek
1 hónap múlva controll
te?
szija:) Mizu?
Jobbacskan?
szio
szep napot:)
megy a drukk!!!:)
sziasztok
megertelek Evi, hasonlot erzek en is...
Szia Flamingos!
Megneztem a kepeidet. Nagyon szep menyasszony voltal! Iden aug. 11-en volt az eskuvotok? Ha igen, akkor a mienk pontosan egy honappal kesobb volt. :-)
Elköszönök,csajok,megyek dolgozni!:-)
estefelé jövök!
Puszi és szép napot mindenkinek!
babásodjatok!:-)))
igen,nagyon meghatódtam,ert meg sem fordult a fejemben.És ez egy akkora elismerés,h nagyon.Ezek szerint valamit csak jól csinálok.:-)))
Mi már egy éve...:-(
Igen,sajnos.Pont ezért nem merek reménykedni.Én meg tényleg minden olyan tünetet megkaptam már mensi előtt,amit azelőtt soha,és persze azt hittem,baba.De tanultam belőle.A páromnak már soha nem mondok semmit,csak amikor biztos.:-/
De szep dolog, hogy a kislany a keresztlanyotok lett! Gondolom igy meg nagyobb kedvvel vigyazol mindkettojukre. :-) Az en keresztlanyom a szomszedunknak a kislanya. Mar 3 eves. Nagyon szep, szoszke kislany es okos is. :-)
Az a rossz, hogy ami terhesseg jele lehetne, az lehet menzis tunet is. Nehez eldonteni, hogy mi is a helyzet. Ti miota probalkoztok?
drága vagy!:-)))
persze,vigyázok.:-)
aranyos vagy!inkább babavonzó gondolatokat,jó?:-)))))
Köszönöm szépen!:-***
nekem szerda vagy csüt lenne a mensi.
az a helyzet,h nem...semmit nem érzek.Vagyis a hasam nagyon néha nyilallgat,de nem mensisen,inkább ovus fájdalomnak mondanám...és a cicik kicsit duzzadtak.ennyi.De ez semmit nem jelent,mert volt már ilyen.igaz,nyár óta nem,de akkoris.
úgy van,h otthon vannak a szülők is (hálózat építők),de az anyuka főz,és szeret kikapcsolódni.:-) szóval a kisfiú 2 és fél éves,a kislány (aki időközben a leresztlányunk lett:-)) 10 hónapos.aranyosak,szeretem őket.
az tuti,h totál belelátok és sokszor nehéz nagyon.Így ha nekem egy lesz,akkor az gyerekjáték lesz...Vagyis annyiban nem,h ő érte én leszek a felelős a nap 24 órájában.:-) de jó lesz!:-)
tudom...de az a baj,h megint kezdem beleélni magam...mert nuku barna...pedig már hétfő van.de nem is beszélek erről...
baba van és kész!:-)
Koszi a drukkot! :-) En is szurkolok neked!!! Te mikorra nem varod? Erzel valamit?
Hany gyerekre vigyazol? Hany evesek? Igy legalabb gyakorlott leszel mire jon a te kisbabad? :-)
Jo munkat!
nem fogsz Édeske!!!!!
De mivel van következő hónap ezért folytatjuk tovább!!!!