Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Sziasztok!
62 baba van az országban, akinek a megfoganásában "benne van a kezünk", és akiknek azt mondták, nem lehet gyerekük. Nőgyógyászati problémában szintén otthon vagyunk. Mindezt gyógyszer és mindenféle táplálékkiegészítő mentesen!!
Akit érdekel, írjon privátban, mivel reklámozni nem lehet!
Szép estét!!
nem
LÁNYOK MEGKÉRLEK TITEKET, HOGY AKI NEM VÁRJA A PIRIT AZ MOST KÜLHETI HOZZÁM BÁTRAN, NYUGODTAN.
persze csak most:)
igen sajnos IR-el társul
azt viszont tényleg nem ártana megnézetned, csak érdekesség képpen
nem kell ezektől megijedni, nekem is az IR-em gyönyörűen rendbe jött és ezzel együtt a pcos-om is, legalább is egy időre, természetesen a tüszők ott maradtak, mert azok már soha nem nőttek volna meg ezért ki kellett onnan iktatni őket mert lehet gátolák a peteérésemet, és így stimulálni is veszélyes
most egyenlőre endóm sincs
tehát egészségesnek lehet mondani:)persze ez csak ideig óráig tart de arra elég, hogy teherbe essek:)
na a lényeg, hogy akár mi is van nem szabad megijedni:)
Persze hogy elmodhatod a véleményedt,sőt,kérem....
ahogy olvasok nem világos a dolog.Általában a szénhidrátanyagcsere zavara okozza.Ezért társul IR hez v cukorb.hez.Leszoktam a cigiről,és úgy beállt az anyagcserém,h nem sikerül felpörgetni.Nem fogyok két hónapja,igaznem is hízok.Diétázok vércukorszinten alapuló diétát használok,nem lehet baj,mégis erre gondolok,h szétcsesződött az anyagcserém.
mindig azt hittem van peteérésem, mert volt nyák és ovufájdalom, de sajnos nem így volt
hiába voltak ezek nem volt pé csak félig értek meg:(
ááááááááááááááááááá
úúúúúúúúúúristeeen!
Ez szörnyű!!!:-((((
baktériumtól nem lehet, ez hormonprobléma:(
az eladó valamit nagyon félreértett
viszont nem elég jó hír, hogy van spontán peteérésed?
én a 2 kezem összetettem volna:)
Én azt gondolom ha megengeded, hogy elmondjam a véleményem
te nem vagy pcos, hanem volt egy olyan időszakod ami nagyon stresszes és hosszú lehetett akár több hónapos is és akkor kicsit felborult a hormonháztastásod és akkor keletkeztek a tüszők
mert bátran kijelenthetem, hogy nekünk pcos-oknak nincs spontán peteérésünk
nincs
jól van értem én:)) Most hallottam valami bíztatót a boltban.Mondja az eladó,h reggel a tv 2-n a pcosről beszélt egy nődoki.Állítólag baktériumtól is lehet,hüvelyen,majd méhen keresztül felszálló fertőzésként.Erre van gyógyszer és elmúlik.nőgyogyi ki tudja vizsgálni.
Meert nekem volt egy méhgyulladásom nyáron,azt kikezelte,jó lett a rákszűrésem is.Lehet,h emiatt van ez.Tudsz erről valamit Dr.Zsivi?