Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
na, ennek örülök, akkor most elkezdődött az új életed?))
igen, sőt múlóban van
apa már tegnap le is rendezett:)
hihihihihi
egyelek meg drága
ha azt érzed akkor tesztelj
Zsivi, megjött már Neked?
Sziasztok!
Nem tesztelek ma hallgatok rád zsivi! pedig...
Halihó!!!!!!!Megjöttem a vérvételről..megyek a naplómba írni,mert van mit.Pusszantás!
jó reggelt és teli zsákot mindenkinek :)
Sziasztok! Mindenkinek boldog Mikulást!!!!
Lányok, nagyon köszönöm a sok jelet és hogy gondoltatok rám, de sajnos most sem sikerült nekünk a trónörökös. :(( Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy elhamarkodottan, mert csak 10-én jön meg időre, de sajnos tudom biztosra, mert egész pénteken görcsöltem. Nem voltam jól, de azért, mert lehet a beágyazódásnál valami gond. :(((
Hu akkor nagyon szurkolok a holnapi vervetelhez!! irjal majd utana mi volt, gondolom azert varni kell az eredmenyre! elvileg nekem is kene mennem, sot genetikai vizsgalatokra is, de a parommal nagyon azon vagyunk hogy ezek nelkul megprobaljuk, valahogy tok olyan erzesem van hogy a kisbabank vissza akar maris jonni!
Jo hogy a parod ilyen tamogato es remelem jo eredmenyeket kaptok vissza! En mindenesetre nagyon drukkolok :)
Nekem van egy 15 éves fiam első házasságból.Tizedik éves a mostani kapcsolatom,négy éve a férjem,és most jött el az idő közös babára,de valamiért nem akar hozzánk jönni a gólya..El is kezdtük a kivizsgálást ebben a hónapban.voltam középidőben uh-n,van pém,de sok tüszőm van mindkét petefészkemben,pco gyanú.Holnap megyek 20.napi vérvételre,sok hormonomat nézik,délután apának andrológiai vizsgálata lesz.Hát itt tart a dolog most....
Hat remelem hogy meselsz te is magadrol :) muszaj pozitivnak lenni! en itt lettem babas, jo kis tarsasag volt es biztos hogy most is az! azert nem jartam itt augusztus ota mert nem birtam volna errol a temarol beszelgetni de vegre kesznek erzem magam ra! koszi hogy irtal.
Szia,én nem ismerlek még....csak szeptember óta vagyok itt.Örülök,h jó híreid vannak,és optimistán vágsz újra bele a babaprojektbe.
..kar hogy nem beszelgettek velem :(
Miért csak jövőre megy hozzátok?
pardon, elsőre igy értettem :DDDDDDD
Hihihi!Nagyon kreatív:DDDDDDDDDDDDD
nem az te! hanem a Jónagypuki Fingországból! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tnap láttam a tv-ben!
Köszönöm,engem ne látogasson ha lehet egy jó darabig:DDDDDDDDDDDD
Minden kedves fórumtársamnak boldog mikulást kívánok!!!!!!!Nem küldök jeleket!!!!!!!!!!
a bioboltban tecsón kívül,vagy herb*ria vagy mi van ott.abba kell bemenni.Vérerdmény Zsivi szerint két hét legalább..majd jelzem a,h örülnék,ha kari előtt megkapnám....még beugranék imádott dokikámhoz vele idén......apáé holnap megvan.Jipppppppppííííííííí
Tényleg, boldog mikit nektek is! Én is raktam a páromnak csokit a cipőjébe, de már észrevette...mondta is, hogy óriáccsokival a sarkán ment volna dolgozni, ha nem veszi észre? :D
Meg nekem is hozott írtó fini csokit a miki, virgácsot meg nem...jó kislány voltam idén... :D
További ajánlott fórumok: