Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
szia
nem hiszem, hogy attól lenne, Nekem ilyen bajom sosem volt tőle
mit kaptál?????????????????
szia
mizujs?
Sziasztok!!
Zsivikem gratulalok!! latod radszallt a szerencsem, izgultal de jo jegyet kaptal:)
Szinescsillag, teljesen megertelek, de ez a legfontosabb hogy minden rendben van!! igy megnyugodhatsz es lehet tovabb probalkozni relax!!
GUluke: megvizsgalni engem is egyszer vizsgalt meg utana h megnezze visszahuzodott-e a meh stb azota nem kukkantott `be`! Szerintem ami jol johet az egy vervizsgalat es egy UH, utobbira en is szeretnek elmenni! de a dokim meg sem emlitette.
Hát én mielőtt be mentem volna halottam ahogy az előttem lévő lánynak mondja hogy még nem dobog a szíve de határozottan ott van és mondta neki hány mm-r! Majd el sírtam magam hogy milyen jó lehet neki és mennyire jó lenne ha nekem mondta volna ugyan ezt az orvos!
De határozottan meg nyugodtam amikor mondta nekem hogy minden rendben van!
Ha másért nem, azért érdemes volt elmenni hogy tudjam minden rendben van!
Én is örülök! :)
Te hogy vagy?
szia
én is egyedül jártam kondiba, mert ha arra vártam volna hogy eljöjjön velem valaki, még ma sem mentem volna.most már nem járok hogy babát várok, itthon tornázgatok, meg szobabico, sífutozok
szia
a méhnyálkahártyád annyi mm, azt jelenti
Sziasztok! Ma voltam orvosnál és azt mondta hogy se cisztát nem lát se koros elváltozás nincs! Ja és azt is monda hogy nyugodtan gyakorolhatunk a babára! :)
De tudja valaki mit jelent az hogy a nyálkahártya:6.3mm ?
Halika
mizujs?
jahah, de jó
már szép nagy a kicsike
köszi
ne idegeskedj, lehet csak kicsit elbújt a kis drága:)
majd nézem a képet:)