Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
szia
hát az a fő hogy egészséges legyen!!!!! én már 2 hete izgulok a down szűrés 2.vérvételének eredményéért, mert az első nem lett a legjobb.......
nlc.hu oldalon is van ilyen kalkulátor
írd be a keresőbe hogy kínai fogamzásnaptár.
bekukk én is kutatgatok,mert rá érek és van pár érdekesség!
Most találtam a kínai fogamzásnaptárt és az életkorom meg a fogantatás hónapját kell megadni!!!
Nekem kislányt ír!!
Igaz nem igen hiszek ilyenekben,de azért kipróbáltam:)
Hát igen az Uh-ban sem lehet bízni 100-ig!!Ha csak nem ténylegesen látod a saját szemeddel a nunit,vagy a kukit(zacsit) :)))
Nagynéném mesélte hogy egyik ismerősük feljárt Pestre 3D-4D Uh-ra kifizettek egy csomót azt mondták nekik hogy kislány(kislányt szerettek volna)...bevásároltak rózsaszínből,még a szoba is rózsaszín volt és meg született a baba és kisfiú lett!!!!
Na ez az amire én azt mondom,hogy nagyon hülyék mert mi alapból nem fogunk rózsaszín vagy baba kék szobát csinálni még ha 100,hogy....
Hát nem tudom a szakkönyvek is írogatnak mindent!
Majd legközelebb megkérded azt akkor meg mondják hogy lány és teljesen összezavarodsz!
Én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz,bízom abban hogy megmutatja magát!
Nagynéném 28hét után tudta meg,de azt se 100%-ra mondta a doki!
jaj drága
nem szabad emiatt szomorkodni
a férjed is túl teszi magát rajta:)
Sajnálom,hogy ennyire el szomorodott!!
De nem szabad emiatt elkeseredni,tudom hogy ez csúnyán hangzik,de örüljetek annak ami megadatott!!
Tudom hogy másodiknak lányt akartatok,de hát ha szomorúak lesztek akkor se lesz jobb!!
Remélem nem bántottalak meg!!
Lányok!
Ma olyan front van, hogy mindenki depis :(
A másik, hogy mindenhol baleset is van...a mai dolgok nem számítanak...szerintem én be is zárkózom a szobába és ki se dugom az orrom :)
akkor nagyon örülök:)
olvasom, hogy nem vagy jól
sajnálom drága
de azért remélem eszel
Sziasztok lányok!
Mindenkinek nagyon szurkolok ám :) Sokat gondoltam rátok hétvégén csak sok volt a meló :(
Szia Bea!
Hát nekem sajnos sok munkával :(
De amúgy minden rendben volt...nálatok?
Sziasztok!Szép napot!!
Hogy telt a hétvége?