Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
egyébként a Balázs nagyon szép név
és ha lány lesz?
nekünk a Márton a nyerő most
lányba pedig az Emőke, Luca, Borbála
Igen a hsg-hezaltatnak.altató gázmaszkal
melyikbe jártok?
mi is kb annyira csak nem a Kaálitól hanem a kórháztól vagy mitől ahol csinálják majd
altatnak?
ezt nem tudtam
nem is néztem utána
Igen mert 10-15 percre lakunk a Kaálitól.segitettem neki,együtt hoztuk össze :-)
ki fogod bírni!Altatnak,és nem érzel semmit.Bár utánna én elég szarul voltam,hánytam és gyógyszert is kaptam utánna.De egy pár nap és elfelejted.nekem 2009 februárba volt.
pont most olvasom
akkor még nagyobb drukk
és ti az anyagot otthonról vittétek?
mármint apa megcsinálhatta otthon?
Köszönöm!reméljük a legjobbakat:-)
igen hsg
félek is tőle kicsit
Tegnap volt az inszeminációm.A naplómat nem olvastad?
:)
bár azt mondta a férjem, hogy kicsit félne ha 3 sikerülne egyszerre
de örülne
nekem volt.HSG? Hát nem tul kellemes utánna,de a sikerért mindent megtesz az ember.
akkor még most jön az inszem?
csak azért mert addig még 2 hét volt
Én is neked,hogy minden rendbe legyen veletek.
jaj remélem nem jutunk el odáig
augusztusban lesz az átjárhatósági
Nagyon szeretnénk mi is ikreket.
nem izgultok, hogy ikrek is lehetnek?
mi nagyon szeretnénk
DRukkolok nktek csajok:-)
Én is nagyon féltem,de hidd el ha én mondom! nem éreztem semmit,úgy szoritottam a bőrömet.Nagyon féltem először beadni én is,de amikor beszurtam elnevettem magamat,hogy "ettől féltem én?"
sikerülni fog bizony mindenkinek:)
igen
fél évig szedtem annó a duphastont de túl korán kezdték velem szedetni és bedöglöttek a tüszők
ennyit az sztk-s dokikról
nem válalkozik?!hihihi szegény
én sem merném másnak:)
jaj hasba jaj
nem irigyellek
nagyon szorítok, hogy most sikerüljön
mikorra nem várod?
Mielőbbi babásodást kívánok. Kitartás! Tudom már könnyen beszélek de hiszem,h hamarosan mindenkinek sikerül:) Ez a mi évünk!!!!
Talán a szuri hamarabb hat.
szerintem ha nekem elfogy az elev.t akkor veszek femibiont én is
Az ovitrellét azt igen,mert az vékony tű és hasba kellet beadni,de amit ma kell azt a szomszéd csaj adja be mert ez rendes nagy tű és ezt farba kell beszúrni.A férjem nem válalkozik rá.
szivesen,szerintem jó..de orvos véleményt még nem halottam róla:-)
További ajánlott fórumok: