Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Van itt még valaki? Bár én sem maradok ma sokáig
Most már jól, nemrég megjött a Férjecském! :-) Csak pár percre jöttem, míg ő megnézi a leveleit a másik gépen!
Sziasztok!
Most értem haza csak ettem.hogy vagytok?
Hello Aszta! Te hogy vagy?
Sziasztok Lányok! Ki hogy van ma? Nagyon lent van a fórumunk, hozzuk fel egy kicsit :)
Sziasztok!
Szép délutánt!
mi megyünk Ligetbe, most ebédeltünk.)
Szép kint az idő:)
Nem érdemes bent ülni:)
Este jövök kb úgy fél 8 felé, remélem les itt valaki.
Puszi.Timi
Szülők ők másik faluban laknak, és néha jó kimozdulni hozzájuk egy kis friss levegőt szívni. De szerencsére csak 20 km van köztünk :)
Igen, néha jó. Amikor pl hulla fáradt vagyok munka után, nem is kívánok sehova menni, csak leülni végre, olvasni egy kicsit. Szüleitek más városban élnek?
Mi is így vagyunk. Ha csak ehetjük, és az idő is engedi, a lehető legkevesebbet vagyunk itthon. Ha máshova nem is megyünk, de legalább a szülőkhöz olyankor megyünk. De néha jó azért itthon is lenni egy kicsit csak úgy :)
Persze, nyilván nem jó, ha az ember otthon (is) a gép előtt lóg csak. Az utóbbi napokban én is csak azért tudtam annyit írni, mert egyedül voltam otthon. Meg ha jó az idő, illetve jobb lenne, akkor szervezünk mindig valami programot, és lehetőleg nem vagyunk otthon.
Én is meló helyről írok, itt egyenlőre jobban ráérek,, mint otthon, meg ott ott van apa, és nem szereti ha gépezek. Olyankor meg egymással foglalkozunk :D
Ő is akkor gépezik, amikor én napközben nem vagyok otthon.
Épp volt egy kis munkám, azért nem tudtam írni
Igyekeztünk, igyekeztünk :)))Én ilyenkor ált. a munkahelyemről írok...már amikor tudok. Otthon van két gépünk, így nem zavarjuk egymást, de azért csak akkor szoktam leülni, ha Ő dolgozik valamit.
Gondolom, azért sikeresen bepótoltátok azt a másfél hetet :D
Bakker, minden este annyit írtok, hogy reggel alig érek a végére. Na ez nem baj! Sőt! Holnap este én is leszek :D
Dolgozik apa, és nem kell semmit csinálnom otthon, úgyhogy ráérek majd! :)
Sziasztok! Tényleg jó sokat írtatok, pedig egész sokáig itt voltam, de tegnap este végre hazajött a Párom :))) Másfél hét után!!! Már nagyon vártam :D
Ezzel Én is így vagyok. Csak az Én párom 24-48 órában dolgozik, és elég sokat van itthon este. Ha dolgozik, olyankor tudok csak elvégezni itthon, úgyhogy kicsit nehéz idejutni hozzátok esténként. De olyan jó olvasni reggel, hogy mennyire aktívak vagytok. Csak alig lehet utolérni benneteket. :)
Az élet majd adja amit Ő gondol! Kolléganőm most 40 éves, és 2 hét múlva szül. Szóval, ha neked 35 évesen ad a jó Isten ajándékot, akkor akkor kell örülni neki! De bízzunk benn, hogy nem kell megvárnod a 33-at sem. :)
jó az
a lényeg, hogy ne ess ki belőle teljesen
ezt a szarvas témát még kibeszéljük!!! :-)
(megyek fürdeni,lazulni,olvasni fogok a kádba.jupí)
nem
bébiszitter vagyok
szolnok mellett dolgoztam 2 évig,aztán ladányba költöztem
de jó
ez faca:)
óvónőként dolgozol?
nem lehet ilyen kicsi a világ!!!:-))))))))))
meg ennyi közös pont!!! (?????)
nem mondod??????
basszus!
Én ott végeztem 2004ben!!!
Szarvasra a Szent István Egyetemre járok
óvodapedagógus szakra
ne bánd!mindennek oka van!!! :-)
most csinálod a sulit?hova jársz?mit tanulsz?
További ajánlott fórumok: