Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
kb 22 éve nem voltam lagziba:)
a mi családunk kicsi...ugyhogy én ezért nem tartom fontosnak az esküvőt...de már ara is gondoltunk párommal, hogy elmegyünk egy szép kis faluba és titokban összeadatjuk magunkat.)
tök buli lenne:)
Anyám meg csak nézne....
Köszi,de még ne gratuláljatok!
Igen türelmetlen vagyok,de olyan jó érzés volt látni a két csíkot,nekem még sose volt ilyen.
Bea!Nagyon drukkolok,de valahogy jó érzésem van!!! :-)))
Susika,végre hivatalosan is kismami vagy!Puszi!:-)
Tűrelmetlenke vagy:)
de ez érthető...reméljük egy hét múlva már egyértelmű erős két csikos leszel:)
Persze,ki hogy gondolja.csak sokszor hallani,h csak egy papír.Akkor miért ne? :-)
Miköztünk ez egyértelmű volt,h lesz.És a lagzi is.Nem bántam meg,jó kis buli volt.De ki így,ki úgy.Tiszteletben tartom!:-)
ma már egyre kevesebb pár házasodik..
a szomszédban él egy pár, van két pici gyerkőcük..és azért nem házasodtak, mert úgy gondolták, lagzira ha költenek akkor nem tudnak lakást venni, ők a lakást választották:)
mert ha van egy nagy családod oda illik,meghívni őket...és ez bizony nem kis összeg!
én nem vagyok híve a nagy dinom dánomnak:) max egy polgári esküvő tanukkal.)
És esetleg egy kis családi ebéddel...
az jelent valamit.)
szerintem baba...én nagyon kívánom, hogy baba legyen!!!
És akkor már 3 kismamánk lesz:)
ha megkéri a kezem a párom igent mondok természetesen.)
De enélkül is jól megvagyunk...a papir inkább olyan szempontból jó, ha születik egy gyerek akkor neki az jobb érzés...én csak ilyen ok miatt vagyok házasság párti:)
Én meg sok párt ismerek akik házasok, és a házasság után elváltak...
Mi ha össze is házasodunk, csak anyakönyv vezető előtt semmi bulit nem rendezünk..minek?
Gyerek koromban gyakran öltöztem menyasszonynak:)
de már nem is vágyok rá...régebben sokat álmodtam arról, hogy szép ruhában vagyok..ma már erre nem vágyok...
Igen csak egy papír!
De aki nem akarja az ne házasodjon.Én házasság párti vagyok!
:-D
És ha "csak egy papír",akkor miért nem??? :-)))
Amúgy tök fura,mert én is azt mondtam,h igazából nem fog változni semmi egy papírtól...és tudjátok...nekünk változott.Sokkal erősebb lett a kapcsolatunk.Sokkal.És ezt nagyon sokaktól hallottam vissza,h így van.Nem tudom,miért.De szerintem,ha valaki nem szeretne lagzit,nem muszáj...de ha lehet,legyen papír,mert tényleg jó!!! :-))))
Szia
itt vagyok
most írt iwiwen egy 11 évvel ezelőtti szerelmem..életem első szerelme.)
ő is itt él pesten...anyukája nem rég halt meg..imádtam...
ő is valakivel él én is...de jó volt felőlle olvasni, hisz az első nagy lamurt nem felejti el az ember amíg él...
akkor még 21 éves voltam...de rég volt...
igazad van,ne haragudj nem azért kérdeztem.
végülis a papir az csak egy papir.
Mi sem vagyunk házasok a párommal. Mindkettőnknek volt házassága és én azt mondtam,h többet nem megyek férjhez:) Páromnak a házassságából van 3 gyerkőce de sajna nem igazán tartják a kapcsolatot.
Én is azt gondolom felesleges a papír...
nem..minek az a papír??
De párom azon agyalgat, hogy elvesz.)
majd ősszel a 2ik évfordulónkon:)
de nem lagzizunk..fölösleges cécó4
még nem...de fog este tutira..mindég ez van...kezdem megszokni...csak párom sincs itthon..trassolok picit.(
de reméljük elkerül...mert fél 1 kor volt egy nagy zuhé...meg hideg van ilyenkor nem gyakori a villámlás:)
Reménykedjünk.))
Nálunk nagyszülőkre nem lehet számítani párom részéről nem...anyu pedig 220 km re van innen:(
de az a legkevesebb!
az a fura megszakítva csináljuk, és mikor kérdem nem félsz, hogy becsúszik egy gyerek?
erre ő azt mondja az más...
Igen
Miért nálatok villámlik?