Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Tényleg furi
De a nagy étvágy lehet egy jel is...
Hanyadik napon vagy?
Szia Bea!
Furin :-) 2 napja kicsit furin érzem magam, nem tudom megfogalmazni. Az étkezéssel kapcsolatos.
Tegnap ebédre egy hadseregnyi ételt megettem, és egész nap enni akartam utána, pedig nem is voltam éhes, és mégis.
Ugye azt mondtam, hogy február óta diétázom, most már igazából nem, mert már elértem a célt. De a tegnapi ebéd óta megnőtt a hasam... Tudom hogy hülyeség, ez nem jel... :-(
szia
Hogy vagy?
Sziasztok lányok!
Jöttem kicsit: van valaki?
Sziasztok!
Misticque, velem hamarabb is foglalkoztak, mert pé nélküli hónapjaim is voltak, akkor meg ugye mire várni, jah és a korom is előny volt. :(
Zsiványka, Icsu és a többieknek is megy a drukkkkk!
Én teszteltem ugyan tegnap reggel, de nem egyértelmű, nem teljesen nega, az tuti mert olyant már láttam párat, de a csík annyira halovány, hogy pozitívnak sem nevezhető. Nem is tudom mit várta hisz a 11 vagy 12 nap volt ovu óta.
Viszont tegnap reggeltől ma délelőttig semmi barna nem volt, mintha elvágták volna, de délelőtt volt megint egy kicsi.
Ittam palástfűvet és várakozok, meg a gyereket nem emelgetem.
szép napot mindenkinek
aki teheti fürdjön:)
sziasztok
nem valami nagy itt a pörgés.(
mindenkinek melege van?:)
meggyógyultam:)
csak akarni kellett
az nem túl sok
látom szépen helyre jöttél, nincs apró tüsződ
fejfájósan
és te?
sziasztok
hogy vagytok?
dettó
és sokkal jobb a kedvem,nem agyalok,nem kalkulálok!:-)
Kismamik:
Susika-->++
Henike--> +
Andy--> +
Mia (2007. dec. )--> +
Nem vártak:
Nichyca (2009. júni. )-júli. 13.
Verka-júli. 14.
Noémi-júli. 16.
Tünde981-júli. 18.
Mackó30-júli. 18.
Cipriána-júli. 18.
Zoé (2009. jan. )-júli. 18.
Aszta (2009. nov)-júli. 19.
Icsu77 (2010. ápr. )-júli. 19.
Évi (2009. dec. )-júli. 25.
Bea-júli. 25.
Eszti (2010. máj. )-júli. 30.
Miscicque- júli. 31.
Hangucita- aug. 2.
Mira- aug. 3-4.
Zsiványka-aug. 5.
Nikol-augusztus/szeptember :-)
(Ilcsa-júni. 20.
Virágocska-júni. 28. Nem írunk mínuszt!Pozitívan gondolkozunk! :-)
Tündi80-júli. 9.)
Ha valakinek van hozzászólása(csatlakozna, vagy megváltozott az időpont), várom!!! :-)))
Sziasztok!
Én sem törődök mostanába annyira ezzel a témával.Azt sem tudom hanyadik napnál tartok.
nem adom fel!:-)
csak azt érzem,h megint nem jött össze.Ennyi. De ez is olyan fura érzés amúgy...Valahogy nem bánt úgy,mint ezelőtti hónapokban...nem tudom,mi van...
nem kell feladni
reménykedni kell mindig
jó lenne...
de nem tudom.
ugyanolyan előérzetem van,mint eddig ilyen tájban(hogy nincsen bab),szóval nem fűzök reményeket...
ez nem baj
ez jó
persze értem neked rossz, de lesz babátok és akkor lehet babázni
én jól!
képzeld,tegnap óta,ha munka közben meg kell fognom a kicsit olyan mélyről jövő vágy kerekedik bennem,ami ezelőtt soha...nagyon vágyom egy saját babára,de nem görcsölök.Nyugodt vagyok...
várom a labor eredményt...
az ovu fájdalmakon túl vagyok...
igazából ennyi.:-)
nem hiszem
majd jövő csütörtökön kiderül ha van
te, hogy vagy Évi?
nah,én még életemben nem voltam sztk-s nődokinál.
Te Zsivi!:-)
Tutira nincsen babó a pocidban?
fejfájás...hőhullám...1 napos mensi...
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:-DD
persze
úgy igen
szerintem igen
figyi
voltam endós dokinál és ő kb 2 évre visszamenőleg visszanézte a nőgyógyászati eredményeimet, uh-t mindent
az endós doki
szóval ha benne vagy a gépbe, akkor ott bármely doki megnézheti visszamenőleg, hogy mikor és miért voltál
most sztk-ról beszélek