Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Tudom, hogy semmi, még is soknak tűnik!
Na de most új célom van a baby érdekében!
Február 1-től lemondok a cigiről...
Amúgy is lekell szoknom, minél előbb, annál jobb!
4 hónap,az még semmi!Van aki évekek múlva esik teherbe spontán.A természet kiszámíthatatlan.Ezen hiába idegeskedsz.Ha pár hónap múlva nincs eredmény,keresd fel a dokit.Ő felírhatja a Clostilbegytet,ami segíti a peteérést.Én 8 hónapig szedtem,mégse segített.Nálam csak a lombik segített.De nem voltam elkeseredve-valami sejtésem volt,már nagyon régóta,hogy nekem lombik babám lesz.Tudatosan készültem rá.Igazam lett.
Sziasztok !
Nekünk az 5.hónapban sikerült!
Ugyhogy mindent bele!:))++++++++
Elhiszem, én is nyugodtabb lennék!
Minél előbbi babásodást kívánok neked is!!!
Én nyugodtabb vagyok így,hogy folynak a vizsgálatok,nincsenek illúzióim,nem félek a nemvárt időpontjától.szedem a clostit ,hátha lesz már most pém.
Még várok 2 hónapot, és ha még mindig nem jön össze, elmegyek a dokimhoz, és megmondom, hogy vizsgáljon ki, ha tetszik neki, ha nem! Az biztos, hogy erélyesebben fogom mondani neki. Én is akkor nyugodnék meg, ha megvizsgálna, vagy egészséges vagyok, vagy pedig baj van, de jó lenne tudni, mert ez így nagyon nem jó...
Ez így van.Amíg nem szembesülünk vele,azt gondoljuk könnyen teherbeesünk.Orvoson nem gondolkodtál még?Én fél év után mentem el,mert azt gondoltam valami nincs rendben,ha nyalogatom a mikroszkópot,lh tesztet is csináltam párszor,jókor voltunk együtt,és semmi.És a dokim nem mondta,hogy várjak 1 évet,elkezdtük rögtön.Hormonos vérvétellel,hüvelyi uh-val,és ott bizony kiderült,hogy pco-m van.Valahol megnyugodtam,hogy elindultunk az úton.
Nem sokára 4 hónapja...
Tudom hogy nem sok idő, még is olyan hosszúnak tűnik... :(
Szerintem sem helyes gondolkodás!Be kell vonzani a jót....sosem jön össze semmi helyett minden álmom valóra válik.ilyenekre kell gondolni.
Mióta próbálkoztok?
Nem voltam ennyire negatív...
De már nem nagyon bírom ezt. :(
Az a baj,hogy ennyire negatív a kondolkodásod.Nem kell feladni.Ha most nem,majd késöbb sikerül.Én úgy voltam vele,hogy ha összejön,összejön,ha nem,akkor örökbefogadunk.De mindenképp lesz gyerekünk.Tudtam,mindig is tudtam,hogy boldog leszek.És sikerült.A második beültetésből baba lett.Igen,tudtam,hogy egyszer boldog család leszünk.
Reménykedtem, hogy baba lesz a dologban, és hát ellőttem egy tesztet. Ami természetesen negatív.
Én világ életemben szerencsétlen voltam, soha nem jött össze semmi.
Most ez sem jön össze, és annyira elegem van!
Várni csak várni, meg reménykedni, ez maradt nekem, meg persze a negatív tesztek... :'(
Testileg jól vagyok, most már lelkileg vagyok nem jól... :(
Szerintem ki kell tapasztalni. ÉN a fiamnál anno Elevitet szedtem, híztam 22 kilót. Most Gravidával kezdtem, de este is kihánytam. Most ladeevitet és femibiont szedek, egyik nap ezt, másik nap azt. Így most jó, és négy hónap alatt két kilót szedtem fel eddig.
Szia!
Köszönöm válaszod, és persze Zsivikémnek is! ;)
Mindegyikről hallok sok jót...
Nem tudom eldönteni, nekem melyik lenne a legjobb. :D
Szia!
Én a Gravidát szedtem, mikor a kislányomat vártuk, mert abban van jód is, és mivel nekem régen volt problémám a pajzsmirigyemmel, így ezt jónak gondoltam. Nekem semmi bajom nem volt tőle, mondjuk Én este vettem be mindig.
én is azt szedem, femibionnal váltogatva. hogy vagy, Zsivi?
Nekem a dokim a Ladeevitet ajánlotta
Azért köszi! De igazán el múlhatna mert nagyon rossz!
Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! HUUU nagyon orulok tudom mennyire szerettel volna :) orulok hogy sikerult, vigyazz ra nagyon!! :) Millio puszi! termeszetesen kivanok mindenkinek mihamarabbi ketcsikost!! Hangu
További ajánlott fórumok: