Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
nálunk ez úgy van, hogy hetente 1x csinálnak női hormont, mert nagyon drága a reagens a vizsgálathoz. sőt: idén már nem is csinálnak, mert elfogyott... ha még esetleg mellé bejön, hogy van valami gubanc az automatával, akkor ugye előrébb veszik a fontosabb vizsgálatokat, tehát csúszik egy hetet...
szóval rossz esetben akár 3-4 hét is lehet.
mennyi időbe telik nektek amíg megkapjátok a hormon eredményeteket?
nektek is postán küldik?
na én azért ennyire nem szoktam belemenni a részletekbe.
a házidokinál inkább a crohn a téma (lévén belgyógyász) amiről megtanultam úgy beszélni, mintha csak egy kis megfázás lenne... és igyekszem is úgy kezelni...
meg egyáltalán. az összes doki a crohn-on jobban ledöbben, mint a pcos-es (főként, hogy sokan azt sem tudják mi az)... pedig jelenleg nagyobb tragédiának élem meg azt, hogy nem sikerül a baba... pedig nem az :s
erika!
jó tanács:
írd le a problémáidat... főként, ha ennyire izgulsz! nehogy kifelejts valamit.
hidd el, nem fog hülyének nézni, ha papírral mész hozzá :)
én még most is van, hogy írok cetlit, hogy mit is akarok éndokimtól. 2 hete is fel volt rá írva "closti mellé tüszőrepesztő -ha kell, könyörögj" :Đ
Igazából még nem is tudom, hogy milyen vizsgálataim lesznek. Most megyek először a problémáimmal.Szóval úgymond én még kezdő vagyok itt.
Pont azért megyek, hogy derítsük ki, hogy mi a baj velem? A tüneteimet már írtam. Kicsit izgulok.Tudom, úgy hangzik, mintha most mennék először nőgyógyászhoz.De nem, csak ez az első ilyen helyzet, hogy a problémákról kell beszélnem neki. Eddig csak a szokásos éves rákszűréseken voltam nála, meg amikor még fogigátlót kellett íratnom.
volt már, hogy majdnem megkérdeztem a dokitól, hogy segítsek-e?
annyira röhögtünk már a végén, mert nem sikerült neki rendesen lehúzni az aljáig, és amikor elengedte a gumit, az elrepült vhova a francba a vizsgálószék felé :)
és az is elment
nem derítették ki, hogy mitől van ez?
isten ments!!!!
azóta volt egy 12 hetes terhességem spontán!!!
én még nem figyeltem
akkor majd a férjem megnyugtatom, hogy ne izguljon mert védekezik
ó
jaj te drága
és nem mentek lombikra?
gumit húznak rá :)
tudod, fő a biztonság :Đ