Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Hát ez a világosbarna cucc még bármi lehet. Nekem még mindig van egy minimális és a második kislányommal is volt az elején. Viszont van akinél a mensit jelzi!
Na akkor most már tessék megnyugodni és nagyon örülni!!!! Gratulálok neked is. Mit mondott a dokid, hogy mennyit kell szedned a Duphastonból és meddig? Nekem nem mondta, hogy meddig, csak azt hogy 3x1-et. Most egy kicsit én is görcsölgetek, de ugyebár most kéne megjönnie, ugyhogy ez természetes dolog. Remélem legalábbis. De úgy próbálok hozzáállni a dolgokhoz hogy kétszer egymás után nem történhet baj... Most pozitiv próbálok lenni. Neked mikor volt az utolsó mensid első napja? És melyik nap lett poz. a tested? Csak azért kérdezem, hogy be tudjalak irni a táblázatba.
Hát én nem hinném, hogy pcos-em van, mert én meg menstruálok ha kell, ha nem. Régen, amikor szedtem fogamzásgátlót, akkor voltak "normális" ciklusaim. 10 éves korom óta nagylányoskodom, azóta, ha nem szedek tablettát, 21 napos ciklusaim vannak, és 10 napig megvan. 1 hónapja szedem a Premenset (napi 2-t), és most először életemben 27 napra jött meg. Ez már valami. Jó lenne, ha beállna, mert így aztán nem lehet eltalálni, mikor van peteérésem. :(
Nem is tudom, Áron hogy jött össze. De a szerencse, hogy összejött!
Ugye milyen gyönyörű név? A legszebb a világon!!!
Most olvasom az elejéről a fórumot, így még nem igazán tudom, ki kicsoda, de nemsoká képben leszek:))
Istenem , de örülök. Nagyon bíztam benne, hogy nálad is baba legyen. Még együtt terveztük, hogy augusztusban kezdjük, aztán tessék!!!! GRATULÁLOK!!!!!!! Akkor nálad mikor volt az utolsó mensi első napja??? Kb. egyidősek vagyunk. Beirlak a táblázatba is, ha megirod, hogy pontosan mi mikor volt. Ma teszt, mikor volt utolsjára mensid....
Sziasztok Csajok!
Most nem tudom mivan, megjött, vagy még sem???Fura világosbarna cucc minimális mennyiségeben, nem értem. Holnap még tuti tesztelek egyet, aztán majd meglátjuk, hogy vasárnap elkezdem-e szedni az újabb adag peteérés serkentő bogyót.
pcos-es lányok közül többen szedik... én mág csak gondolkodom rajta.
Áron?... nekünk is Áronunk lesz :)
Sziasztok! Nekünk van egy 4,5 éves kisfiunk, de szeretnénk neki egy kistesót minél hamarabb. SAjnos amilyen a ciklusom, nem tudom, mire számíthatok. :( Áron se jött össze túl hamar. Próbálta valaki a ciklus beállítására a Premenset? Nekem most ezt javasolta a doktornő, akihez járok.
Szió!
Ti mióta próbálkoztok?
Köszi csajok!
Suzanne, pihizz sokat! Nekem leszakad a derekam, megmozdulni sincs kedvem!
Meg szerencse, hogy ma nem dolgozom!
Kuldom a golyat, figyuszoljatok majd! ++++++++
Sziasztok!!!Mindenkit üdvözlök:)Mi is babaprojecten vagyunk,de sajna eddig még semmi:(Talán itt nyerhetek erőt:)Akinek sikerült mindenkinek gratulálok!
2-3 nap múlva repeat, addigra már olyan erős lesz az a csík, hogy napszemüveg kell majd, meg ne vakítson!
lányok! nagyon jók vagytok ezzel a sok + teszttel!!! annyira drukkolok mindenkinek, hogy minden oké legyen! :)
én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam! én megmondtam!
LOL
Gratula Fuoco Drága:) egy két nap és olyan erősen zebrás leszel, hogy hajj jajj:)).Puszi:))
Sziasztok Lányok:)!
Jelentem Bébikénk 4,7 mm :)))!Mára gyönyörűen lehet látni méhen belül:).Annyira boldog vagyok:)!!!De a doki óvatosságból felírt duphastont, nehogy baj legyen!Annyira boldog vagyok:)!!!
Mindenkinek megy a drukkolás ezerrel!!!+++++++++++++++++-ot mindenkinek:)!!!!
Sziasztok lányok! Csak beugrottam, hogy elmeséljem, hogy csináltam tesztet, 10 perce bűvöltem! Gondoltam mielőtt kidobom, megnézem mégegyszer, és iszonyú halványan, tényleg alig látni, de zebrás!!! :)
Reggelre már a cickóim is fájnak!
Mindenkinek megy a drukk!!!!!
sziasztok! csináltam tesztet mielött holnap elvándorlok a dokihoz tuti ami tuti Sajnos nem égbe emelő eredményt adott :'( De türelmes vagyok csak néha kap el a türelmetlenség :D Viszont ma egész délután borzasztóan fájt a derekam és zurkált az alhasam :S Igy hogy negativ lett a teszt remélem hogy női probléma okozza a fájdalmat :D
Sziasztok Csajok!
Nálunk elsőre úgy tűnik,hogy nem most érkezett a porcellán-baba a pocimba. Hétvégén kell elkezdenem az újabb adag Clostilbegyt-et és azért előtte még csinálok egy tesztet biztos, ami biztos. Amúgy fura az egész már pár napja nyomódik a pocim és késett is és egyébként még most sem olyan igazi csak valami fura cucc jön, de már csak apró esélyt látok sajna.
Na nem baj lehet a következő hónap a mi hónapunk és egyébként is a 2010-s babák közzül nehogy már mindenki Márciusban szülessen:-))
Sziasztok, a jövőhónapban kezdjük élesben a baba dolgot, eddig buzgón gyakoroltunk :-) A ovu teszttel lenne nekem is észrevételem. A teszt számításai alapján előtte egy héttel kellett volna lennie a peteérésemnek, mint ahogy volt valójában. Érzem mikor van, mert majd leszakad a derekam stb. Csináltam egy tesztet (amikor azt gondoltam hogy most van PÉ) és az lett pizitív. És 1 hét eltérés az elég sok szerintem. Főleg úgy hogy kisfiúra törekszünk így mindenképp akkor kéne, hogy a kis Y-ok érjenek célt elsőként.
Szisztok.6 ovu tesztem van és 26-napos a ciklusom(több mint fél éve).A tájékoztató szerint 26-napos ciklusnál a 9.-dik napon kellene elkezdeni a tesztelést.Szerintetek nagy baj lenne ha a 11.-dik napon kezdeném el?Vagy mindenképp vegyek még tesztet?Abban visszont majdnem 100%-ig biztos vagyok hogy nem a 9-dik és nem a 10-dik napon van peteérésem.Mégegy kérdés ha megengeditek.Most ha megcsinálom az ovu tesztet és kiderül,hogy mikor van pé-m akkor valószinűleg következő hónapban is akkor lesz nem?
csinlom a görbét :D akkor remélem hogy e körül marad de lehet hogy szimplán csak az befolyásolja hogy a 36os és 36,2es eredmény is már az "előmelegített" módszer alapján született :) de azért a remény az él és teszünk is érte apával hogy élhessen ;)
nem tudom. nekem még a 36,2 is alacsonynak tűnik egy lut.fázishoz. de ha most tartósan e körül marad (értsd: nem esik vissza), akkor akár lehet is :)
csinálj görbét a ciklus. hu-n és akkor jobban lehet látni, hogy hogyan alakul.
sziasztok :)
Tanácsot kérek reményeim okán :D Tegnap már 36 ma már 36,2 volt a hőm akkor lehetséges hogy 12.én peteérés okán volt a 35,7? :D
Köszi, hát vigyázok, amennyire tudok, remélem nem lesz semmi gond.
Neked is hatalmas gratula suzanne!Vigyázz nagyon magadra és a kis manora is!Puszi :)
Nagyon sok gratula Gini! Nagyon vigyázz magadra és a kis pocaklakóra!Puszi :)
Lányok mindenkinek köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok és nagyon drukkolok én is nektek. Szeretném, hogy minél többünknek valóra váljon az álma. Azért most vagytok egypáran akikért llehet izgulni, jó hireket akarok!
Köszi, hát nekem az elsőt gabriel mutatta ki, a másodikat kórházi a ciklus 21. napján. A harmadikat Clearblueval csináltam, a negyediket most megint kórházban. Szerintem a clearblue jó. Hétvégén azért még én is megismétlem itthon. Én is látni akarom, ahogy megjelenik a két csik. Mert ma csak a laborbol hivtak.
Sziasztok!ÓÓó kicsit lemaradtam az olvasással.Oda voltunk nyaralni.;)
Annyit azért láttam hogy Gini és Suzannenak megy a NAGY GRATULÁCIÓ!!!VÉGRE vki már!De jó lenne nekem is jó hírrel szolgálnom..:)
További ajánlott fórumok: