Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
és most öszintén görcsössen akarod?
tehát nagyon rajta vagy a baba témán?
átérzem mit érzel :( nekem máj 13 óta késik de tegnap reggel is negativot teszteltem :(
mióta késik? mindig pontos szokott lenni?
szia üdv nálunk és ha maradsz sok erőt kaphatsz és segítünk amennyire lehet ötletekkel tapasztalatokkal tanácsokkal :)
és aztán együtt örülünk a zebrás teszteknek :D
nekem mikor ezt látták azt mondták simán nem is lehet gyerekem és betti csodagyerek hogy megfogant mert nekem csak lombikbabám lehet
erre milus is teljessen spontán fogant :)
mensije rendszeres?
mert nekem mikor nem volt az akkor volt hogy 2* akkora volt egyik petefészkem mint a másik és tele volt cisztákkal nekem akkor azt mondták PCO miatt van! ami lényegében a nevében is magyarázza hisz a jelentése PolyCisztásOvárium!
szia
fel a fejjel, én is hasonlóan éreztem, meg mások is, de megtaláltam ezt a fórumot és itt a lányok nagyon kedvesek és megértőek meg segítenek ha tudnak
szóval a pfc a az érett petesejt alakul át cisztává
a googliba ha beírod akkor egy csomó mindent megtudhatsz
Szia!
Mióta próbálkoztok?Voltatok már orvosnál?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,nagyon szeretnék már kisbabát,de valahogy nem jön össze.Valaki tudna valamilyen gyógyszert vagy valamit ajánlani,ami segítené a teherbeesést?Nagyon el vagyok keseredve,másnak összejön kis időn belül,nekem meg nem:((((((((((((( Ha valaki tudna segíteni,az írjon,akár ide,vagy email címemre.Előre is köszönöm.
szia
az endometriosis amiatt szokott lenni hogy menzeszkor a vér rossz irányba folyik, visszafele, ott hólyag szerűvé alakul ami tele van mindenfélével, és ez átalakulhat cisztává
láttam a tévébe egy laparr mütétet, kameráztak és ott volt ez a hólyagszerű valami és felvágták és tele volt alvadt vérrel és leszívták
szerintem nincs köze egymáshoz
Tegnap voltam a dokimnál, és mindent rendben talált, de sajnos annyira szarok ez uh-ák nálunk a kórházba,hogy nem lehet biztosat mondani,hogy hány hetes vagyok:(.Azt mondta kb 5-6 én már azt hittem 7,de sebaj:).
Szombaton indulhatunk Horvátországba:)), jujj de jó lesz már nagyon várom:).
No most lenne egy másik kérdésem, hátha valaki tapasztalt ilyen vagy tud segíteni.Tesómnak mindkét petefészke tele van cisztákkal, több nagyobbal és több kisebbel,és azt mondta neki a doki,hogy csinálni kell neki egy laparoszkópiás(nem tudom hogy írják)műtétet...Jelzem előre buta vagyok a kérdéshez, de most ez azt jelenti, hogy neki endometriózisa van???Ugye nem?Az előbb halottam ilyet a tv-be, hogy jelentheti ezt is.Elnézést, ha nagyon nagy butaságot kérdeztem, de aggódom a nővéremért.
Sziasztok Lányok!
Angi nagyon sajnálom, ahogy a többiek is én is azt tanácsolnám, hogy próbálj kikapcsolni és nem rá görcsölni akkor biztosan jönni fog:)
jó reggelt :)
persze, értem... próbálkozni egyébként mindig lehet, mert az jóóóóóóóóóóóó :Đ
lépek is, ezer a meló :(
Ok rendben mindenképp azt fogom csinálni
csak az bár igaz hogy nem akarok rágörcsölni meg elterelem a figyemem de azért azt jó lenne kb tudni hogy 1év mulva vagy mikor lehet majd egyáltalán próbálkozni... ugy hogy lehet sejtésem hogy esetleg sikeres lehet szoval érted :D
de majd biztos jön valaki, aki járatos ebben.
egyébként ne aggódj! bármi van, csak csináld, amit a doki mond :)
szerinted azután hogy most meg volt a menotest... elküld ultrahangra és utána még máshova is a doki? vagy ad azonnal gyógyszert?
és gyógyszer alatt kell menni vizsgálatokra?
sajnálom... :(
de most jön az én szövegem:
új ciklus, új remények! így hát mensi után matracbírkózásra fel! :)
üdv minálunk :)
ebben a dvd-dologban nem vagyok járatos... még nem is hallottam róla.
de ha már itt vagy, mesélj magadról!
Sziasztok!
Angi!:sajnálom,h mégsem..Én most értem haza a munkából,és első dolgom volt benézni hozzátok,h megtudjam a teszted eredményét..Nah de remélem nem adod fel!Nyugi,és pihenj:)
Egyébként mindenkinek szép napot!
:)
sziasztok megint vagyok de már megyek is
köszi a biztatást