Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Múlt hét kedden nem kellett volna megjönnie és szerdán csináltam a tesztet.
Nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást.
helló lányok
mizu?
mondjuk sztem egy 30egynehány napos ciklus ideálisabb, mint a 24... de mindenképpen hajrá!
menjetek biztosra, minden (2.?) nap kapd el apát!
Én érzékeltem úgy, hogy 10. napon volt ovu, az pedig egy hete volt, és ledöbbentem mikor kaptam a mailt hogy holnap lesz valószínűleg! Akkor lenne hosszú, ha valóban holnap lenne!
Ha akkor volt, amikor gondolom, akkor már majdnem 1 hétre vagyok a nem várttól!
Na de nem is agyalok, bár legyen igazad és legyen nagyon nagyon hosszú... mindenkinek!
a 10. napi ovuból hogy jön ki egy szörnyen hosszú ciklus?
de legyen igazad! legyen szörnyen hosszú a ciklusod! kívánom neked tiszta szívből!!!
... úgy 9 hónaposat :p
oksi, köszi! Csinálok ma egyet, kíváncsi vagyok, hogy csak rosszul számolt-e! Akkor leszek nyugodt, ha most nem mutat semmit, mert ha most van ovu-m, akkor az azt jelenti hogy szörnyen hosszú lesz a ciklusom!
Na, mindegy!
A drukk természetesen megy mindenkinek, és sokat gondolok rátok, függetlenül attól, hogy picit eltűntem, de muszáj szüneteltetnem a fórumot egy időre!
köszi! Nekem alapvetően 26 napos a ciklusom, arra gondoltam hogy a múltkori késés bezavart, akkor 36 napra jött meg!
Nem szeretnék hőmérőzni, mert iszonyú rendszertelen az éberdésünk, ma is 4:30Kor keltünk,és kb 3 óra alvás volt... így gondolom nem is érdemes!
Sziasztok!
youlcsi segíts kérlek!
Mennyi az esélye annak, hogy nekem a 10. napomon volt a tüszőrepim? Akkor volt ugyanis tojásszerűm, ciklus.hu-ról viszont ma kaptam e-mailt ovulációról...
köszike
jó reggelt lányok!
újra meló :(
Orsa! már nem szeded a metet? miért? én most akarom rábeszélni a dokit, hogy írjon 850est... remélem kapok (elvileg 2x250re vagyok kalibrálva, már ezt is magamtól dupláztam :))
Gomba... sz@r dolog... ma megpróbálom elcsípni a dokimat ez ügyben... bár leég a képemről a bőr, hogy szabi utáni első munkanapján ezzel akarom zaklatni, hiszen volt ezer lehetőségem másik orvoshoz menni.
Szia!
Mi a Jónás naptár szerint próbálkoztunk párszor,de az eredmény semmi.
A kiínai táblázatot nem ismerem.
Sziasztok!
Közületek bejött valakinek a Jónás módszer, és a kínai táblázat?
Látom téma a Candida.Húú csajok,én tartok tőle.Még nem "szűrtek" rá(szűrnek egyáltalán?!:-)úgy tudom van valami spéci vizsgálat..).Néha van folyásom,sőt párszor gomba is előfordult.
Van egy csúnya tályog(vagy mi) a lábszáramon,és febr körül rengeteg antibiotikumot beszedettek velem,nagyon erőseket.Utána éreztem is,hogy valami nem oké..Canestent használtam rá.
Alapjában véve meg elég sok édességet eszek:( elvileg azt imádják a gombák.
A fokhagymát én is hallottam,hoyg szupi gombaölő,de még nem próbáltam.
Én aztán nagyon optimista vagyok:-)))
Segítek majd javítani a hangulatot,mert éltalában jó kedvem van,és szinte mindig mosolygok:-)
Azért nem csak futólag találkoztunk:-)
Szedtem a Merckformint másfél évig.Lefogytam tőle 20Kg-t,és picit kevesebb cisztám lett.De peteérés nem volt.
Clostit próbáltam 3ciklusban is+stimu szurikat is kaptam,de semmi.
Bettának a másik fórumon most hatott a Closti,rögtön az első ciklusban,babás is lett tőle:-)
igen
te hogy vagy?
itt vok csajok
megy a punnyadás?