Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Látod látod! :)
szépen lassan minden rendbe jön!
na így visszaolvasva a végének nem sok értelme van
a babát persze már akkor is akartam, csak a tabi abbahagyása után várni szerettem volna 2-3 hónapot..
komolyabban csak 5 hónapja igyekszünk:) de a lakberendezési ötleteim már nekem is megvannak :)
csak nekem még eddig egy tisztességes pé-t sem sikerült produkálnom...
ha ezt korábban tudtam volna, akkor nem öltem volna annyi dellát bele a fogigátlókba... ablakon kidobott pénz volt :)
Sziasztok.
youlcsi (és akit még nem tudok )sajna én is ebben a cipőben járok.. most 3 barátnőm vár babát, és most meg azon filózok, hogy a melyiknek milyen babatakarót kellene csinálni, no meg a majdnem keresztfiunknak oviba menetele előtt hogy varrjak ágytakarót... :) legalább van mivel lefoglalni magam :)
most hogy így írtad számolgattam...mi a nem védekezést kb egy éve csináljuk, bár akkor még voltak olyan napok mikor pé-m volt és nem akartam :), bár nem bántam volna ha besikerül :)
tervezésben? már tudom, hogy lesz átrendezve a lakás, hol lesz a kiságy, milyen lesz a függöny a babaszobában... :)
19 hónap nem-védekezésnél tartunk. vagyis 10 hónapja egyáltalán nem, előtte azért hébe-hóba védekeztünk, ha szükség volt rá (rtg, ct, gyógyszerek...)
köszönöm :)
de valóban nagyon nehéz azt látni, hogy már az összes barátnőmnek, ismerősömnek van. tesómnak is. de talán majd a következő ciklusban!!! (érdekes: mindegyiknek így indulok neki :))
Őt legalább megérintette a dolog...
Érdekes, hogy akik nagyon szeretnék, mennyit kell, hogy küzdjenek érte!
Mondom ezt én, akinek ez a 2. hónapja... Mondjuk évek óta vártam, hogy rábólintson a férjem!
youlcsi drága, elhiszem, hogy nehéz, de lesz baba, hidd el! És tudom, ilyenkor azt kérdezed, jó de mikor? De minden rendbe jön, és szuper anyuka leszel! :D
Szegénykém!
Nekem meg az egyik kolleganőm mondta, hogy lehet, hogy terhes! "De nem baj, mert bemegyek a kórházba, és elintézem!" Ilyen hidegvérrel közölte velünk, mikor ketten is babát szeretnénk!Igazságtalan az élet!
voltam kedves barátnőmmel a 18hetes uh-n (ha ott vagyok mellette fehérben, soron kívül behívják :)). mondtam neki, hogy át kellene gondolnia azt, hogy ki az apa... elég ufo-fejű még a picur, úgyhogy lehet bekavart E.T. is :Đ
a baj csak az volt, hogy miközben hallgattuk a szivecskéjét, majdnem bőgtem, hogy mikor leszek már én is ott :´(
Üdv köreinkben :)
mikor tesztelsz? megy a drukk!
Es mennyit szokott?
Mikor csonalsz tesztet?
Szep nagyon a szulestorteneted! :)
Bocsi, jó reggelt, szia Dorka!
Mióta késik?
Ja én 1hete dunakeszi -bp hataran lattam golyat!
1 honapja meg 10et mikor mentunk a baratnom eskuvolyere! :)
Sziasztok!
Én még új vagyok, szeretnék csatlakozni hozzátok. Van egy két éves kisfiam, és szeretnénk ha születne egy kistesója 2010-ben. Ez a harmadik hónap, hogy próbálkozunk, és most késik. (Sajnos késni már máskor is késett, úgyhogy nem élem bele magam különösebben, de azért jó lenne..)
jó reggelt!
ma újra bepróbálkozom a dokimnál... meg akarom vele beszélni a clostit is köv ciklusra :)
én hetek óta nem láttam gólyát, de aki lát, küldje erre is!!!
kavicska! óvatosan a diétával! baba előtt ezt is inkább a dokival kellene megbeszélni, hogy javasol-e vmennyi fogyást.
én is szeretnék fogyni :) nőgyógyász szerint semmi gond, a mettől úgyis fogok... eddig egy gramm sem ment le, pedig volna miből... gasztrodokim meg kifejezetten örül ennek, hogy van tartalékom a nehéz időkre :p
Sziasztok Lanyok! Hat en ujra ilyen koran!:-))
Az biztos, hogy a pozotiv gondolkodas az nagyon sokat! (mindenben)
En elkezdtem egy dietat, hogy par kg lemenjen mielott ugye en is kismama leszek. Le is ment par kg. aztan a baratnom mondta, hogy csak ovatosan a dietaval! Kepzeljetek szegenykem mar 4 honapos es 8 kg-t fogyott!!! Ugyhogy most mar nem is erdekel a dieta,pedig nem artana!
Remelem mindneki jol van!?? Bocsi, hogy en mindig csak akkor tudok irni mikor Ti nem vagytok itt!:-((
Sziasztok!
Nem igazán tudok vissza olvasni, dulai sajnálom, de ezért nem szabad a nem várt napja elôtt tesztelni.
Voltam babázni, Voltaire barátnômnek tegnap született meg a kisfia, és hát már a tudat is boldogsággal töltött el, hogy Anyuka lett, ez a tündér lány, látnotok kellett volna reggel a metrón, nem tudtam a belsô mosolygást elfolytani, mindenki engem nézett! :)
sajnálom dulai
jóéjt mindenkinek