Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
3 hétre a tiétek után VOLT, múlt idő! tegnap voltunk 7 hónaposak :)
igen :)
bő 2hetente randizom vele ;)
hát persze, előte vagy 45 percig azt "tanultuk" vazze... :((
én is gondolkoztam ezen, de aztán beadtam a derekam... :) hisz több is veszett már Mohácsnál... :) de nem amolyan horváth gézáné lettem, az ilyen nőket sosem tudtam megérteni, ugye ti nem ilyen néven "futtok"? :))
Előre sorry ha vkit megbántottam... :(
már mint 3 hétre a milyénkre
vagy mához 3 hét múlva
és volt templomi is?
esküvő lesz? és csak most szólsz!!!
erre, szoktam mondani, ha egyszer a párom elvesz, nem kell a neve, van nekem saját rendes nevem:)))
ehhez lenne eszed
mindig a kicsit bántják
mi is csak kiváncsiságból mentünk el, de ez volt az első, de az uccsó is...annyi nem jó...már fájt a kezem a tapsolástól :))
nekünk máj. 23-án volt az esküvőnk de a nevem még mindig nem bírom megjegyezni
legalább a papírját hagyd meg, hogy legyen mit szagolnunk...
abból én is kaptam:)Alakra ugyan az:))
oké. ő mosogat, és még kalács sem jár érte!
hát lááátod...én se térek napirendre.. :)
én meg nem vagyok oda érte
akár besz@rni is lehet... de azért egy nőgyógyásszal jobban jársz :)
nekem már mondta múltkor, hogy lassan többször dug ő az uhuval, mint amennyit itthon a kedvessel vagyok :D
nyereménye: a kürtös kalácsom, ami már nincs, v ez tényleg köcsögség lenne??? :)))
:))most mentél férjhez és már pasizol!!! na vazze:)))
nekem a háttérben megy, de én már úúúgyis láttam , éééttitek... :))))
közösítsük ki!!! vagy találjunk neki ki büntit!!!
ha most nem jött össze a trónörökös, kipróbálom a hőmérőzést!Hátha beválik:)De ha nem ugrik fel egész hónapban, akkor tényleg besza..ok
csak ötleteket adok...nyugi...jah de ezzel kapcsolatban van egy poénom, amolyan a MAI NAP POÉNJA!!!
ugye ,a is sztrájkol ez a szemét BKV, ezért az uram bevitt minket dolgozóba...hazafelé tartott már, (üresjáratban), amikor látta az egyik kolleganőm, és meg is jegyezte egy másiknak (akikkel várták a főnökömet, h bevigye őket is melóba), h nicsak ott a zsani pasija....
Mire a válasz, a zsani pasija, dehát ő nemrég ment férjhez!!!! Pufff neki, így terjednek a pletykák... nekem is furi még "férjemnek" szólítani... :) olyan öregítő vazze... :))
ja, hogy te tvzel közben! jól van... megjegyeztem!
van ez így:))az enyém, ha itthon van néha idejön és befigyel, aztán ő is röhög....
Fábryba volt
desing center
a zemberem meg nem tudja, min röhögök itt a sötétben :D
szerintem azt hiszi, azt is kézenfogva csinálnák:))
További ajánlott fórumok: