Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
nem
folyamatosan próbálkozunk, már 15 hónapja, csak szednem kell duphastont, mert van valami gond a hormonjaimmal
ti mióta próbálkoztok?
halihó!
hazaértem.
még van pár percem a gépnél, mielőtt a zember hadjáratot indít érte :)
akkor a következő ciklusodban lehet próbálkozni?
igen, egy jó ideje már én is így vagyok vele, hogy ha meglátok egy kismamát gyerekkel, babakocsival, akkor nagyon elszomorodom. Volt már olyan is, hogy felszállt a buszra egy fiatal anyuka egy nagyon pici babával a mellkasán, és elsírtam magam ott a buszon, mert annyira rossz volt, hogy nekem meg még miért nem lehet?!?!
tegnap keresztelőn voltam, de ahol csak tudtam ott sírtam( mármint ahol nem láttak), olyan rossz ez már
nagyon szurkolok neked
Köszönöm kérdésed, nem vagyok valami jól ma, pedig épp tegnap írtam, hogy semmi tünetem nincs eddig, ma viszont nagyokat nyilallt a mellembe, reggeli és ebéd után is szarul voltam, hányingerem volt.
Még örülnék is ezeknek, csakhogy közben valami vérezgetés megindult, és remélem, hogy csak össze van a mensim zavarodva!! (tegnap kellett volna megjönnie, de tegnap még semmi nem volt)
És te hogy állsz?
szia
természetesen jó
hogy vagy? mikor kellene nem megjönnije?
Szija!!
Én itt vagyok, ha jó vagyok! ;)
helló lányok, hogy vagytok?
youlcsi mi van veled?
dulai?
akkor jóó nézelődést és csak fel a fejjel!!:)
szia
na, én lépek haza... majd vmikor este még jövök.
tsók!
köszönöm :)
a kedveshez bújás nehézkes lesz... én atlkétikát nézek, ő meg WOW-ozik :) de majd túl leszek a dolgon... holnap újra beszélek a dokival, ő mindig helyre tudja rakni a fejemben a hülyeségeimet (kár, hogy pszichiátriai szakrendelést nem válal :Đ)
sajnálom
most a legjobb amit tehetsz, hogy hozzábújsz a kedveshez és pihiztek egy jót!
én meg gyógyító puszi küldök (---->itt megy :) csak hogy jobb kedved legyen:$
ja, kb 10 perc és lépek.
hiába van nagyon-hétfő, képtelen voltam ma dolgozni... kezdem elfogadni, hogy ami most van, az mensi... csak így már kedvem sincs semmihez.
hát ezt megértem
bocsi, de tényleg nagyon hétfő van és meló ezerrel
te lassan mész haza :)
én is lassan még 1 óra:)
ma a fórum is alszik olyan meleg van:)
nem megyünk. és nem is voltunk :(
párom sajnos nem tud eljönni szabira... meg amúgy is: szegénykém egész nap kint áll a tűző napon. örül, ha otthon lehet a hűvös szobában, nem hogy még kimozdulni valamerre...
elhiszem:)
de itt a nyár és ilyenkor az emberrel sok minden történhet :)
nem tudom,h olvastam e mentek még nyaralni?
ahha:D
pontosan így van
én most a baromira nem kicsit állapotnál járok :)
ja. kicsit... nem kicsit... baromira nem kicsit...
és innentő a "baromira"-t lehet tovább fokozni :Đ
Csillagocska:)
szerintem ez teljesen normális dolog...:) Azért borul ki az ember mert tényleg szeretné, ha nem érdekelne, akkor nem is lennél, lennénk felkészülve arra hogy kistündérkék, fiúk és lányok megfoganjanak
szerintem ennek így kell lennie, csak mi kicsit :D türelmetlenek tudunk lenni
jóvanna! nem kell tovább fényezni :)
egyébként egy percig ne hidd, hogy nem itt fogok összeomlani, amikor valóban esélyes hónapban nem jön össze a baba :p
:)
jól esett. igazán.
nem-nem!!
te tényelg nagyon sokat segítesz és ez nagyon nagy ajándék mindenkinek, többek között nekem is!:)
köszönet és hála érte
azt meg tényelg szeretném ha hármaslenne a kettes :)