ő nem volt, hát igen sose tudni nem e vele van gond! mikor dokinál voltam,doki megkérdezte hogy tőle van e Tomika,mondom persze,aztán ennyiben is maradtunk. De most készülök megint dokihoz,és rákérdezek erre.:/
decemberben lesz 2 éve:-( voltam dokinál, csináltak hormonvizsgálatot is,aminek az eredménye tökéletes lett... nemértem...kisfiamnál nemvolt ilyen gondd!!!
Március közepe, konkrét időpontot még nem beszéltünk meg az orvossal:).Fogamzásgátlót szedtem és ez megkeverte a ciklusom, így nem lehet az utolsó mensitől számolni a terhességem, mert később volt a peteérésem.
Sziasztok Lányok! Használtatok már valaha ovu-tesztet? Tapasztalatok? Elég húzósnak találom az árukat :((( evidence standard a legolcsóbb, de nem tudom, hogy hol lehetne (nem interneten) megvenni, erről hallott már valaki?
erre tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy meg kell találni azt az orvost, akihez úgy állsz hozzá, hogy a születendő babád életét is rá mered bízni. enélkül nem megy :s
na, ezt mondjuk nem értem... én még sosem voltam magánrendelésen... mindig szakrendelőbe megyek, sohaegy fillért nem adtam még orvosnak... és nincs ilyen gondom. mert ha éppen rohant, és nem mondta, hogy megvizsgál, hát rászóltam én, hogy ha már ott vagyok, ugyan nézzen már rám uh-val...
de lehet, csak szerencsésen tudok orvost választani...
szóval nem reménytelen, de keresni kell. a nőgyógyásznál nagyon fontos, hogy totálisan bízz benne. amíg ez nincs meg, addig nem vagy jó helyen.