Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
jó reggelt!
angi!
amint megjártad az orvost, jelentkezz!!!
hát nem tudom holnap reggel irány a doki, csak az a baj hogy nincs időpontom
remélem nem találnak semmit, és normálisan elment a baba
Szia!Én köszönöm jól,de Te látom nem!
Nem veszel be valami gyógyszert?Pihenjél, feküdj le igyál mézes teát, meg vegyél be lázcsillapítót!
Mész?:(Rosszkor jöttem:).Majd talán este?:)
Lehet irigykedni Neked is nem sokára lesz:).Javasolhatok egy könyvet?Sokban segíthet!Luis L. Hay-Éld az Életed nagyon jó, nem kell semmit tenned csak elolvasnod és megfogadni egy két tanácsot, tesómnak és barátnőjének sokban segített:).Én most tervezem megvenni vagy kivenni könyvtárból!
Holnap megyek fogászati szűrére, azt nem várom:(
szia!
éppen befutsz, mire lépnék el a géptől... :(
lehet irigykedni arra a kiskönyvre egy kicsit? :p
Sziasztok!
Ti aztán termeltetek ma rendesen, nem is tudtam 7 oldalt visszaolvasni mert lusta vagyok:D...
Ma voltam védőnőnél, fél 11-re mentem és fél 2-kor jöttem ki...De végre meg van a kiskönyvem, kivártam:).
Jól vagytok lányok?:)
sziasztok!
angi!
ha belázasodsz, akkor be kellene menni az ügyeletre! ez nem jó játék!
Csajok, én mára elbúcsúzom, még haza kell érnem és az nem most lesz. Holnap jelentkezem!!!
Puszikaaaa
Angi, te meg irány a doki....
Lett volna helyem, de a baba proji miatt nem fogadtam el, mondván, ha besikerül, nem akarom a lurkókat otthagyni.
Szeretnék egy kiscsopit végég vinni a ballagásig, mert annak ugy van értelme:)
Angi, van Kodály féle Kisemberek dalai neked?
mert abból a legegyszerűbb, vagy pedig Forrai Katalin, Ének az óvodában, ill. Törzsök Béla, Zenehallgatás a zóvodában!
Ezek minden óvónéni alap ének könyvei, és ezeket használjuk a nagybetűs életben is:)
Egyszerű dalok vannak benne, könnyen furulyázhatóak:)
hát nem tom hogy itt békéscsabán lenne e ennyi jelentkező
meghát ez sem lesz könnyű mert eu-s pályázatokat szeretnénk igénybe venni, nincs annyi pénzem
Nyelvet most tanulok, olaszt! Angol, kicsit:)
Zenei ismeret zongora, furulya!
:D
ez a legjobb válasz erre a kérdésre:D
viszont én lassan megyek...:( holnap jövök, de most vár otthopn a férjecském meg a mosás főzés :)
mindenkinek puszi