Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Olvastam , hogy azért nem jön még a babánk, mert pakol és nem kapkodja el, nehogy otthonhagyjon valamit. Na de kérdem én, mennyit lehet pakolni ?
Apa erre tegnap azt mondta, hogy ebből is látszik, hogy az Ő gyereke lesz, mert ennyit csak ő tud pakolni. Titta Apja :)
el tudom képzelni hogy édes volt...épp ezért szeretjük őket :)
én, mi meg azért vagyunk itt hogy segítsünk :D
Drágák vagytok csajszikák!!
Apa is tartotta tegnap bennem a lelket :) Édeske volt :)
oké:)
írok nekd hosszú levélkét:), ahogy tegnap ígértem!!:)de akkor egy kicsit késbőbb kezdem:)
sajnálom, de együtt tudok érezni veled :)
majd tartom benned a lelket, jó?:)
Hellóka:)
Lassan nekem is mennem kell,de picit vagyok:)
szép jóó reggelt mindenkinek!:)
jelentem akadozva de vagyok :D
Jobban vagyok, testileg.
A lelkem egy picit megint megtörve, mint minden hónapban, de feldolgozom.
Mi köszönjük jól:))
És Te?Jobban vagy már?
Szép jó reggelt kívánok!!!
Hogy vagytok ?
Jó reggelt:)
Van itt valaki?:)
Szia Anyacékla!
légyszí dobj egy privit, ha felismersz....
annyit elárulok, hogy a kislányunkat egy bogárról neveztük el és együtt voltunk nyáron egy koncerten Zamárdiba....
Millió puszi neked és Atinak is;O)
mindenkinek szép estét!
:D sziasztok
millió puszika:) akkor holnap sokat beszélünk:)
szép álmokat és jó pocakcirógatást:)
Rendben Drága, jó étvágyat:).Persze leszek:)
Szép álmokat:).
Puszikák:*:)
csillagocska most viszont mennem kell vacsizunk és utána jön a férjecském:)
holnap ugye jössz?:$
örülök hogyha segíthetek :)
magamtól tanultam kicsit muszájból, kicsit meg hobbyból... 10-12 évvel ezelőtt nemigen kaptam magamra xs -s 175 centire való nadrágot így az anyukám segítségével megtanultam, utána meg magamtól hogyan kell szabásmintát csinálni :D
Bizony majd megcirógatja:)
Tényleg?Én nagyon analfabéta vagyok ám az ilyen dolgokhoz, viszont szeretem a kihívásokat és szívesen neki állok olyannak ami érdekel:)
a férjecskéd is hamarosan jön:)
és megcirógatja a pocidat
láttam a képeket a naplódban ilyeneket is könnyű készíteni, te is meg tudod csinálni :)
húhaa hát megtetszett de sajnáltam rá azt a sok pénzt így kiválasztottunk, jobban mondva a férjecském a formát, megterveztem a szabásmintát és elkészítettem :) tegnap lett kész a végső formája :)
ha a többi is érdekel elküldöm priviben... szívesen segítek :)
A férjecském még nincs itthon:(, kint van a háznál, bár szerintem már csak dumcsiznak a fiúkkal.
Pihizek és beszélgethetünk:)Hogy csináltad a babzsákfotelt?:)Az tök jó dolog, mindig is tetszett:)
remélem megetetted a férjecskédet :)
mostmár pihenj egy kicsit:) és beszélgessünk, mert nemsokára átadom e helyemet a férjecskémnek