Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Remélem csupa jót mond este a doki!
Mindenképpen irj majd!:)
Szia.Üdv nálunk!:)
Lombikon gondolkodtatok már?(vagy már volt is?)
sziasztok csajok!
mi a párommal már elég régóta próbálkozunk. 10-éve sikerült is csak elvetéltem. már elegem van az egész mindenségből. Szerintetek nagyon késő 42-évesen szülni???
Sziasztok csajok!
Én megint dolgozom este 8 ig :(
Nem vagyok túl jól, a tegnap bebarnáztam :( Igaz csak egy picit, de e van. Megyek ma dokihoz fél 9 re :( Bár ugysem fog látni semmit, de azért elmegyek, aszonta mennyek.
Sziasztok!Szép álmokat mindenkinek!:)-h stílszerű legyek..:)
Látom kerestetek,ez jólesett,köszi!:)
Nah..Ami most van:Miután 3 óra várakozás után bekerültem a dokihoz,és meghallgattam még 6 percnyi élménybeszámolót az előváróban,mert voltak olyan "okosak",h behívtak,de vhogy elfelejtették,h be is mentem,majd néztek rám,mint a csigára,h -Maga már itt is van?..Mondom csak 3 órája..:)Ez volt az egyetlen érdemi,amit el tudok mondani,plusz még az,h 2 hét múlva menjek vissza-időpontra,mert ugye már teszteltem,és ő nem tud még-már mit csinálni velem.Mondom a dokinak,h ezt gondoltam,és tologattam elé az előző kis paksamétámat,h csupán ezt szeretném kikerülni-ha lehet.Kijelentette,h gyógyszert sem ad,mert úgysem használna.Pfff...De azért abba belekötött,h miért ide jöttem,hozzá..Mielőtt leoltottam volna a szabad orvosválasztással,megjegyeztem,h kerületi vagyok.És ez hol volt?-tologatta vissza a papírjaimat.Mondom:Zuglóban.-Miért nem oda ment vissza?..áááááá...Csak mert ha mégis úgy esne,mint előzőleg,mégiscsak közelebb van ez a kórház,mint bármelyik..-Akkor miért ment oda?-Csak mert első közös baba lett volna,és ajánlották az orvost,aki a család barátja..És jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat...
Tehát a nagy semmi,és még fel is húzott.
Lehet,h visszatérek Zuglóba,lesz ami lesz..
Elnézést,ha sok voltam.
Ti hogy vagytok?:)
(Bár gondolom most mindenki alszik:o)
Nagyon szépek vagytok! :) és tényleg abszolút nem látszik a korkülönbség! :)))
Szép álmokat!
Megnézem, de utána megyek aludni, mert hiába szombat, de korán kelek :(
Jó éjt!
Vagyok, sajna tegnap én is felfáztam:(( de kezelem magam ezerrel, már jobb.
Te hogy vagy? Hogy bírod a bogyót?
Én vagyok! Szia!
Tudtál aludni tegnap?
helló csajok, hogy van mindenki?
judit?
youlcsi?
pquen?
Nyugi! Nekem is szokott néha, főleg ha nem a pamutmelltartómat veszem fel, vagy új tusfürdőt használok, esetleg mosóport. Krémezd be először valami nem allergén testápolóval, vagy gyógyszertári krémmel, ha nem lesz jobb két-három napon belül irány az orvos.
Nem szivárog?
kezdem az elejéről!
Reggel lementem a nőgyógyászatra mert egyre jobban szurkált a jobb petefészkem ott közölték hogy nincs időpont párom mégis kisztrájkolt nekem egyet hogy márpedig fogadjanak mert ő igy nem vág neki velem a hétvégének! vártam délig akkor be is hivtak ott a doktornő(még kezdő) áthivott egy másik dokit az megvizsgált és mondta hogy a 4 évvel ezelötti PCO-s leletemmel nem tud mit kezdeni mert az már nem ér semmit igy megvizsgált (mit ne mondjak a méhemnél nagyon nagyon fájt mikor nyomkodta pedig addig ott nem is fájt) :'( majd a doktornő is felnyult nem éreztem semmit abbol már! Elküldtek sürgösségi uhra meg adtak hétfőre beutalót HCG vizeletvizsgálatra meg laborba vérvételre!
ja és kifele mondta az asszisztensnő hogy ha hétvégén szédülök elájulok vagy összeesek akkor irány a kórház!
Na egy szó mint száz kimentünk a kórházba ott az uhn ezt látták és ezt irták a leletemre:
hasi uh:
87*45mm-es uterus
endometrium 12,3mm (ez nem tudom micsoda) :(
vaginális uh:
35*29mm-es bal oldali ovárium sok kp.méretű széli tüszővel és echogén stómával látható.
A jobb oldali ovárium nem hozható látótérbe.
megállapitott diagnosis:
Polycystás ovarium syndroma
egyenlőre ennyit tudok és megvagyok ijedve :( Azt se tudom hogyan tovább :( és ebből még van kiút?
az ad reményt hogy elvileg milán elött is volt PCOm :(
viszont ami érdekes az az hogy azt kérdezte a doki hogy metamrfint vagy mit valami hasonlót miért nem szedtem! Lehet hozzá megyek vissza de most össze vagyok zavarodva mert ugy engedett ki az uhs doki hogy erre nincs gyógymod csak a tüneteket lehet enyhíteni :( Tényleg igy van????
Sziasztok!
Semmi különös nincs mostanában.
Én is kirúgok a hámból - módjával ugyan - barátokkal. :D
hali!
ancsy! mi van? baj van?
judit! voltál orvosnál?
lazzy! merre vagy?
bocsi, de tovább nem tartok létszámellenőrzést... de mindenki azért benézhet egy szösszenetre :)
párom azt mondta, elvisz este söröcskézni... kirúgunk a hámból :Đ