Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
gratulálok :)
mi 12. 14-én család lettünk :) egy gyönyörű hajasbabánk van...
Sziasztok!
Nem tudom, emlékeztek-e rám tavalyról. PCOS-t állapított meg nálam a doki, és hiába próbálkoztunk bármivel, nem sikerült. Nos, idén márciusra újra lett normálisan peteérésem, semmit nem szedtem, csak vitamint, rendszeres lett a ciklusom.
Gondjaink támadtak párommal(egymással, a világgal, anyagi és egyéb téren...) és októberben úgy döntöttünk, nem próbálkozunk tovább, előbb helyretesszük a kapcsolatunkat. Ekkorra már 2hetes volt a babóca. Én 4hetes korában fedeztem fel. Most lépünk a 11. hétbe:D
Egyszóval soksoksoksok sikert a próbálkozóknak, ne adjátok fel, egyetek sok vitamint(de ne gyógyszertárit)és foglalkozzatok szeretem-dolgokkal:D
Youlcsi!
:)))))
Sziasztok :)
Dorennek én is boldog születésnapot kívánok :)
hogy vagytok?
Gini!
Dorennek Boldog szülinapot:)
Gini!
szívből gartulálok!
kívánok nektek egészséget, kitartást :), és nagyon sok tejcsit :D
puszi:
youlcsi
Szia
Szívből gratulálok ezek szerint teljesítette a kivánságaidat minden értelemben ;)
Apa itthon tudott lenni?
Ahhoz képest hogy 3 héttel korábban jött szép kis súlya van :)
Puszi neked is és a gyerkőcöknek is vigyázz magatokra!
Szia!!
Gratulálok!:))Szép nevet választottatok:)
ÉS ahhoz képest,h korábban érkezett,nagyon jó a 3kg,és 55 cm.
Tényleg gartulálok,és örülok Nektek!:))
Vigyázzatok magatokra,és minden jót kívánok:)
sziasztok
mindenkinek szép napot kívánok ezen a csodaszép tavaszias napon :)
akkor ok. nagyon remélem hogy ebben a hónapban osszejon. most napi ketto tabit kell szednem. remélem megint nem ciszta lesz a beért petébol hanem bébi. mert a múlt hónapban volt peteérésem de nem fokadt ki hanem átalakult cisztává.
további szé napot.
Szia!
Nekem is van egy 26,9 mm-es cisztám,kaptam rá norculutot,és most elég erös a vérzés meg sok az alvadt vér.Ez normális dolog,vagy igy távozik a ciszta?Neked hogyan távozott a cisztád?Köszi