én minap úgy jártam, hogy kiírtam egy fórumot másik honlapon címe valami ilyesmi, hohy nagyanyáink régi praktikái(gyereknevelés, tudjátok az mikor pálinkáskenyeret adtak a gyereknek)azért kellett nekem mert házi dogát kellett írni ebből és gondoltam van aki esetleg tud segíteni, és képzeljétek az első hozzászóló írja, hogy mi a kúr....a anyámat akarok én nagyanyáink praktikáival(pedig kiírtam, hogy dolgozatot írok belőle) és mit képzelek, és takarodjak a kúr... ayámba
és a többiek ahelyett, hogy segítettek volna még azt mondják, hogy és a rohadék óvónőnek készül
pedig nem mondtam semmi olyat, hogy mittudom én hogy én pálinkás kenyeret adom majd a gyerekeknek
ja meg ilyet is kaptam, hogy remélik, hogy soha ne legyen gyerekem
helyes..engem is próbált valaki kioktatni hogy mi hogy működik a szervezetemben, mikor én együtt élek ezzel, ő meg olvasott és hallott róla..szóval mondtam neki így nehéz lesz beszélgetnünk...
hát képzeljétek azt mondta hogy nem vagyok terhes nincs gyerekem nincs férjem meg hogy bűn ronda vagyok és hogy nem kellek én senkinek teljesen kiakasztot
az nem múlik el csak úgy ... anyósom nekem is ilyen volt mindig azt mondta nem kell nektek gyerek.....ha mégegyszer kimondaná ezt a szót a szájába lépnék!!!!