"Babaprojekt" indul: 2010 közepén! (beszélgetés)
Szia!
Örülök, hogy már jobban vagytok! Remélem, hamarosan teljesen egészséges lesz a kisfiad!
Nemrég találtam meg, hogy még úgy kb egy éve indítottál egy fórumot valamelyik ovulációs teszttel kapcsolatban. Kérdezhetek töled ezzel kapcsolatban néhány dolgot?
Ezt gyógyszertárban lehet megvenni? Neked milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Minden nap el kell végezni ezt a tesztet?
Elöre is köszi a válaszokat.
sziasztok
úgy néz ki sokat javultunk:)
tegnapi szuri óta eszik elég sokat,és nem kell antibiotikumot szednie.
Szia!
Az orvosom ajánlotta,de teljesen megvagyok vele elégedve:)Csak sajnos nagyon feszülnek a melleim:(
Sziasztok!
Hú, végre van idöm írni is egy kicsit. Eddig sajnos csak annyi idöre tudtam fellépni,hogy elolvasgattam a hozzászólásokat.
dj.cica! További gyors gyógyulást kívánok nektek! Remélem, hamarosan ismét teljesen egészséges lesz a kisfiad!
Boszika001! De jó neked! :-) Nagyon boldog babavárást kívánok neked! A gravidát az orvosod ajánlotta, vagy magad válsztottad? Eddig meg vagy vele elégedve?
Sziszu! Nézegetem ám a blogodat! Megnyugtathatlak: nem vagy elmebeteg!!! :-) Èn is hasonló dolgokat csinálok, leszámítva a holmik pakolgatását, mert mi még nem kaptunk eddig senkitöl.
Puszi mindenkinek! Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Én gravidát szedek meg még valamit de annak most hirtelen nem tudom a nevét utána nézek:)
SZia !Úgy néz ki hogy nagy javulás történt a vasárnapi szúri után,szombat éjjel volt utoljára lázas,és eszik is már valamennyit:)
de még messze vagyunk a gyógyulástól.
Hahó!
Kicsit lemaradtam, de visszaolvastalak titeket.
Boszi: örülök a jó hírnek, kellemes kismamaságot! :-) Milyen vitaminokat szedsz, ha megkérdezhetem?
Ne sajnáld a reklámot a fórumtól. Várjuk a készítmények nevét is. :-)
dj.cica: mi újság veletek? sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok, remélem javult azóta a helyzet...
köszike
remélem javulunk majd már.
Szia!
Jobbulást kívánok akkor nektek!!!
sziasztok
üdv Boszika és gratuiálok a két csíkos teszthez.
Hát mi nem vagyunk jól,a kisfiam mandullagyulladása nem javul sokat,a magas láz megszünt ugyan ,de még mindig lázas,alig kap levegöt a duzzadt mandulák miatt és már négy injekción van túl:(
se éjjelünk se nappalunk.
ráadásul hétfötöl nem velem lesz,remélem nem esik vissza majd:(
Szia!
2.hetes vagyok.Szedek vitaminokat.
Kedden megyek vérvételre és ha minden igaz akkor pénteken a dokimhoz.Szerintem biztos ír fel valami hormont.
HÁNY HETES VAGY? MEGVOLT AZ UH?
SZEDNI FOGSZ VALAMI HORMONT, HOGY SEGÍTSE A BEÁGYAZÓDÁST?
Szia!
Én is szívből gratulálok!
És, naná, hogy lehet csatlakozni! Csak ne felejts el majd mindent leírni! :-)
szia! Örülök az örömödnek, gratulálok! De jó!! Biztos madarat lehet veled fogatni a boldogságól!
Első vagy második?
Sziasztok lehet csatlakozni?
Nekünk tegnap lett egy pozitív tesztünk:)
Szia!
Konkrétan még nem próbálkozunk... 2010. június-júliusban kezdünk el próbálkozni... addig szeretnék kicsit egészségesebben élni, feltöltődni vitaminokkal, és ha lehet: fogyni is egy kicsit... sokat. :-) Amennyit csak sikerül.
A hóesés valóban gyönyörű, de felnőttként kicsit elegünk van már belőle. Persze mi is szívesen kimennénk szánkózni egyet, de szükségünk lenne hozzá "alibire", mondjuk egy kisgyermek formájában... Másképp elég idétlenül néz közel 30 éves fejjel egyedül csúszni le a dombon. :-D
Hahó!
Persze, nincs is ezzel semmi gond, hiszen még védekezünk... Ettől függetlenül nem esett volna rosszul a 2 csík sem, de így sincs semmi gond.
Nem bánom én, ha minden terv szerint megy. :-)
Annak is örülök, hogy nem ciszta lett a vége... annak viszont nem, hogy a diéta mit művel velem.
Be is fejezem ezt, és egyéni diétára térek át, jobban mondva elsősorban az egészséges étkezést tartom szem előtt és nem kimondottan egy diéta leírása szerint.
Sikerült itt a hoxa.hu-n találnom egy kedves dietetikus hölgyet, aki válaszolt a kérdéseimre.
Többek közt ő ajánlotta az alábbit is:
A wellnesscafe.hu-n kell regisztrálni, ki kell tölteni egy kérdőívet, amiben elég sok mindent leírnak. És a kérdőív kitöltése után az adott válaszok alapján kiad egy elemzést, mely alapján el lehet indulni az életmódváltás útján. Sok jó dolgot olvastam, gondoltam megírom nektek is... Egy próbát megér.