Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)
Nagyon érdekes álmom volt éjjel.
Tegnap este a lányok itt a fórumon bíztattak, hogy csináljam meg a tesztet ma reggel, pedig vasárnapig várni akartam.
Úgy is aludtam el, hogy nem fogom megcsinálni. Aztán éjjel - ebben a ciklusban már másodszor álmodtam -, hogy pozitívat teszteltem.
Éjjel fel is ébredtem, hogy pisilnem kell, de félálomban megbeszéltem magammmal, hogy kell a pisi reggelre.
Ébredés előtt megint azt álmodtam, hogy pozitív a tesztem, s elújságoltam férjemnek is, akinek úgy kiugrottaka szemei, mint ahogy a rajzfilmekben szokott, aztán elfehéredett :)
Remélem ennél jobban fog örülni :)
Nagyon fog neki örülni!Hát én nem is tudom hogy bírnám ki az estét!:)
Vigyázzál magatokra!:)
Húúúú, nagyon örülök neked bobbancs:))
Most aztán nagyon vigyázz magatokra!!!:))
Szia Liszi98!
Neked mikor kellett volna nem megjönnie?Mikor csinálsz tesztet?Szurkolok neked is!
Szasztok!
Bobbancs gratulálok, és nagyon örülök neked! Vigyázz magadra meg a csöppedre!
Nálam még mindig nem érkezett meg piroska.
Egész jól megy!:)
Hogy lehet vastagítani a betűket?
A naplóbejegyzés fejlécét,cíymét is lehet variálni vhogy?
Nagyon jó dolog ez a naplóírás,legalább lefoglalom magam,és kiírom magamból a dolgokat...
Köszönöm!
Nálam is pont ez van:) mi sem mondtuk senkinek,
nem szeretném ha egyfolytában lesnének és faggatóznának, hogy mi van...
sőt nekem a nagynénémtől van a fogigátlóm is és épp számolgatom, hogy ha nem akarom hogy kiderüljön már szedem, akkor márciusban kell kérnem tőle megint:)
Akkor nálad tényleg bizakodhatunk!:)
Feltétlen szólj!
A munka meg ráér később is!:)
igen, erre írtam, hogy kíváncsi vagyok :)
barátcserje elvileg harmonizálja a ciklust, és a mensi előtti kellemetlen tüneteket csökkenti. PCOS-oknak is sokat tud segíteni azt hiszem.
Hát csajok, olyan jó, hogy vagytok. Nálunk a babatéma nem puplikus. Csak a kozmetikusom tudja, hogy levetettem a spirált. Ha nem tudnék velem hasonló cipőben járókkal beszélgetni, megbolondulnék.
Furcsa, de nincs bennem semmi keserüség amiatt, hogy esetleg megjön. Túl mesebeli lett volna ha rögtön az első hónapban teherbe esek.
Köszi, hogy vagytok! :)
Nóra beszámolunk habár nekem még a kiszámított menzeszik is több mint egy hetem van
a barátcserje mire jó?
Bobbancs, Reni, kíváncsi vagyok ám nagyon, úgyhogy mindenképp jelentkezzetek, a hírekkel!!! Drukkolok nektek!
Velem semmi újdonság, még mindig semmi menzesz, teszt negatív, úgyhogy elkezdtem barátcserjét szedni, hátha az segít. Emellett diétázom, mert valszeg a karácsony alatt felszedett kilók a ludasak a menzi elmaradásában...
Izgulok én is :)
Nem is tudok teljesen koncentrálni a munkámra, még szerencse, hogy most nem is igényel 100%-os figyelmet.
Nagyon bízom a sikerben!
Igazából ez a ciklus egy kicsit más volt, mint a többi a pé-től számítva.
Az első bíztató jel az volt, hogy a tojcsi nyákom csak fél napot tartott, s elvileg voltak készenlétben katonák. Rá néhány napra, ahogy Renibabánál is, érzékenyek lettek a cickók és volt kis hasszúrka is.
Ezeken kívül az is bíztató, hogy mensi előtt 1-2 napot szoktam barnázni, ami egyelőre még nem jelentkezett, s váladék is van, pedig ilyenkor száraz szoktam lenni.
Néha görcsölget a hasam, és esténként van egy kis émelygés is.
Szóval nagyon bízom benne, hogy sikerült :)
Liszi98!
Ne add fel és ne keseredj el!Minden hónap egy újabb esély!
Lányok!
Ma elkezdem írni a babanaplómat, de sajnos nem tudom, hogyan kell színes betűkkel írni, hátteret csinálni . . . stb. Tudnak nekem vki ebben segíteni?
Nagyon megköszönném, ha priviben írnátok!Köszönöm!
További szép napot!
Gabi