Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babaprojekt indul!!! fórum

Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)

2010. márc. 9. 11:37
itt látom páran felelevenitettétek kicsit az esküvőt... na ezt ma délután nekem is meg kell tegyem... a duna tv valami interjút akar velünk az esküvőnk kapcsán, hogy milyen egy itteni hagyományos és modern esküvő,mienk lesz a modern, meg elkérték az esküvői videőnkat is bevágásnak, hát az interjú rásznek nagyon nem örülök egy ideig újságíróskodtam de a túloldalon nagyon nem szeretek állni:(
2010. márc. 9. 11:34

sziasztok csajok!

na visszaolvasgattalak benneteket...

Pumbika ez amensid most olyan mint ami nálam volt előző hónapban, szórakozik velünk a testünk,

gratula a beköltözéshez Gombóc

nekem a hété végeére kellene nem megjönnie, kiváncsi lezsek, hogy most ha nincs babó megjön e normálisan, egyébként nem érzek semmit kivéve a melleimet amik már majd másfél hónapjaszórakoznak velem.

1484. hnora
2010. márc. 9. 11:30
Igen, ez a menstruáció-kérdés nálunk is központban van. Sőt, minden egyes hasgörcs, fájás azért van, mert biztosan terhes vagyok :)
1483. Pumbika81 (válaszként erre: 1482. - 85fe94f896)
2010. márc. 9. 11:22

Igen az! Mármint vicces!

és Igen az, nagyon szeretem a párom, örülök, hogy mellettem képzeli az életét! És én is mellette! Jó, ha két ember egymásra talál :) de gondolom Ti is így vagytok vele, hiszen akkor nem akarnátok babát... :D

1482. 85fe94f896 (válaszként erre: 1481. - Pumbika81)
2010. márc. 9. 11:19

:DDD

Nagyon törődik veled,ez nagyon jó!De lehet hogy teljesen igaza van!:)))

Ne érezd hülyének magad mert én is totálisan így voltam!Mindig éreztem hogy folyok és elmentem wc-re és semmi!Vicces volt!:)))

1481. Pumbika81 (válaszként erre: 1479. - Hnora)
2010. márc. 9. 11:08

Ne hülyéskedj, hülyének is érzem maagam!

Mintha folyton folynék :D

Most is elmentema mosdó előtt, gyorsan beszaladtam, nehogy még a végén elázzak, de semmi,és tényleg hülyének érzem magam :)

És igen, furi ez a biológia.... de hát ez van! Majd csak alakul a baby... párom azt mondta, szerinte alakulgat ott belül a terep, és nemsokára be is költözik valaki, tök aranyos, ahogy nem ért hozzá, de olyan kedveseket mond... reggel már azzal kezdte (pedig nem tudta a tegnapit) hogy nah megjött??? Kis édes, ahogy aggódik! :)

1480. 85fe94f896 (válaszként erre: 1477. - Pumbika81)
2010. márc. 9. 10:55

Helyes, idegeskedni fölösleges!Nekem pont mondta az egyik ismerősöm hogy mikor ő akart babát pedig nem izgult de neki is így volt hogy nem értette a testét!Vicces!:)))

Na de nem adjuk fel!:)))

1479. hnora
2010. márc. 9. 10:54
Bocsánat, a hülyét magamra értettem természetesen :)
1478. hnora (válaszként erre: 1477. - Pumbika81)
2010. márc. 9. 10:54
Azt hittem, csak én vagyok ilyen hülye, hogy csomószor azt érzem "na most jött meg", kirohanok a vécére, és persze semmi... Amikor meg nem számítok rá, akkor ott a piros folt...
1477. Pumbika81
2010. márc. 9. 10:43

Hát csajok, én már semmin nem lepődök meg!

Mondjuk folyamatosan azt érzem, hogy most jött meg :D kimegyek mosdóba... és semmi... de már megnyugodtam, és várok még pár ciklust mielőtt orvoshoz rohannék... megnyugodtam :)

Nagyon sok a munkám, de azért vagyok néha!

2010. márc. 9. 10:11

Szia Nóri!Na végre te is itt vagy köztünk!:))))

Mizu veled?Hogy vagy?

Pumbika nekem is így volt de másnap megjött este de kicsit furán!Még most is pecsételek!De csak 1 nap volt vér de nem sok!Nem lesz semmi baj csak ne idegeskedj!Ha úgy van és úgy érzed hogy egy doki megnyugtathat akkor menj el hozzá!De lehet ha vársz egy kicsit akkor minden kiderül!

Én nekem szerdán kéne visszamenni a dokihoz de egy másikhoz megyek mert ez elég drága az én pénztárcámnak jelenleg!De jött egy új doki hozzánk és nagyon dicsérik!Majd meglátogatom valamelyik nap!

1475. hnora
2010. márc. 9. 10:04

Sziasztok!

Pumbika, én azt hiszem, hogy a pecsételő vérzés progeszteron-hiányt jelent. De nyilván ezt nem lehet így látatlanban eldönteni... Mert ugyanakkor az egy-egy csöpp vér a beágyazódást is jelezheti.

Ha egyáltalán nem jön meg, akkor kérdezz meg egy nőgyógyászt szerintem. De ne aggodalmaskodj rajta, mert lehet rosszat teszel neki...

Nekem tipikus mensi előtti napjaim vannak, fájnak a melleim, görcsölget a hasam és a derekam. Már alig várom, hogy holnap megjöjjön és túl legyek rajta :)

1474. Pumbika81 (válaszként erre: 1473. - 85fe94f896)
2010. márc. 9. 08:41

Szia Gombóc!

Hát megint ketten vagyunk ;) azért remélem ma már lesznek a többiek is! :)

Hát nálam semmi, tegnap volt ez a szerintem pecsételő... estére semmi, és ma már csak egy tisztaságit tettem be, de full tiszta még... viszont folyamatosan úgy érzem folyok, tehát, hogy megjön, de semmi... hát kiváncsi lesze, most várakozó állásponton vagyok. Passzolom mi volt ez?!

2010. márc. 9. 08:08

Halihó csajok!Kivel mizu?

Visszaolvastalak titeket!Bobbancs gyere többet is fel erre az oldalra mert mi kíváncsiak vagyunk ám!:)))) Vigyázzatok nagyon magatokra!:)))

Pumbika veled mizu? Történt azóta valami?

1472. Pumbika81 (válaszként erre: 1471. - Bobbancs)
2010. márc. 8. 21:23

Az lesz, nálam már hetek óta sok a meló, de hát ez most egy ilyen időszak :) lesz ez még így se... ;D

Igen,azért vigyázz magatokra, bár, ha jól megkapaszkodott a picur, akkor nem lehet probléma :) és nem is lesz!

Jó éjt! Pusz

1471. bobbancs
2010. márc. 8. 21:08

A fáradság nálam is nagyon megvan, múlt hét szerda óta rengeteget dolgoztam. Csütörtökön pl 6-kor indultam itthonról és éjjel fél 2-kor értem haza. Tegnap is 12 órát dolgoztam. Aggódtam is, hogy nehogy valami baj legyen, de szerencsére nem lett :)

Pihenjél sokat, kérj egy masszírozást a hátadnak!

1470. Pumbika81
2010. márc. 8. 21:03
Én is még vagyok egy kicsit... elég sokat dolgoztam,fáradt vagyok, meg megint nagyon fáj a hátam... de holnapra biztos jobb lesz :)
1469. Pumbika81 (válaszként erre: 1468. - Bobbancs)
2010. márc. 8. 21:02
Nah jól van, a lényeg, hogy jól vagytok! És rendben van minden!
1468. bobbancs (válaszként erre: 1467. - Pumbika81)
2010. márc. 8. 21:00

Szia Pumbika!

Végre van itthon netünk, úgyhogy még vagyok egy kicsit :)

Egyelőre még nem kértem képet, mert még úgysem nagyon látszik rajta semmi. Jövő csütörtökön megyek újra, de lehet, hogy kérek erre a hétre időpontot, mivel 1 hét múlva elfogy a gyógyszere, s lehet hogy azt mondják, hogy inkább menjek még be felíratni, akkor rákérdezek a képre, ha el nem felejtem :)

1467. Pumbika81
2010. márc. 8. 20:50

Sziasztok csajok! Gondolom, hogy már nincs senki,én azért visszaolvastam :) és írok!

Hát Gombóc, igen, hiányzik a család, de iszonyat jó, ha ketten élsz a pároddal, kis külön kis családként! Ahogy az egyik barátnőm mondaná: Szupcsifasza :D

Bobbancs! Örülök, hogy ilyen jól vagy! Mikor látunk képet is a pöttömről? Írj, ha tudsz! És vigyázz magatokra ! :)

Nóra! Köszönöm a jótanácsot! Mostmár megnyugodtam... kicsit hirtelen vagyok, tudom, igyekszem leszokni :D

Egyébként továbbra sincs semmi... de szerintem ez a pecsételés előjelzése volt az igazi mensinek, ha van valami úgyis írok nektek! :)És ha megjön, akkor majdnem együtt lesz pénk :D

Reni! Hát remélem leszel holnap, és visszaolvasol, kérünk ám beszámolót a hétvégi meccsről!

Na jó éjt csajok! Pusszancs

1466. bobbancs
2010. márc. 8. 16:28
Egyébként úgy érzem, minden ok, szerencsére nincs semmi tünetem, a székrekedés is múlóban. Örülök, hogy bírtam a sok munkát is. Szép lassan visszaolvaslak Bennetek, jó sokat írtatok, mióta nem voltam :)
1465. bobbancs
2010. márc. 8. 16:27
Sajna ritkán tudok lenni mostanában eléggé... A héten is igazából már csak holnap leszek. Sok a munka, költözik az iroda a héte, otthon nincs net, szóval minden összejátszik az ellen, hogy hoxázhassak.
1464. 85fe94f896 (válaszként erre: 1458. - Hnora)
2010. márc. 8. 16:16

Hát én se költöztem nagyon messzire de teljesen más!Én nagyon anyás és apás vagyok!Nem tudok nekik sose nem-et mondani de szerintem ezzel sokan így vagyunk!

Hát nagyon jó már a párommal feküdni és kelni!:)))

Hát az első éjjel fél 10-kor befeküdtem az ágyba és 10 perc múlva már nyomtam a szunyát!:))) Egész nap pakoltunk és nagyon fárasztó volt!Ma van pont a párom névnapja úgyhogy este ünneplünk majd!:)))

1463. 85fe94f896 (válaszként erre: 1460. - Bobbancs)
2010. márc. 8. 16:12
Szia bobbancs!Veled mizu?Mesélj!Ritkán vagy fenn!
1462. hnora (válaszként erre: 1460. - Bobbancs)
2010. márc. 8. 16:11
szia kismama! mi újság veled?
1461. bobbancs
2010. márc. 8. 16:11

Újra itt vagyok! Múlt hét kedd óta nem voltam net közelben. Otthon még minig nincs, munka meg rengeteg volt, 16 órát dolgoztam 4 napon keresztül. Szóval eléggé fáradt vagyok, de szerencsére minden ok. kop-kop-kop

Jövő csütörtökön megyek legközelebb orvoshoz.

1460. bobbancs
2010. márc. 8. 16:09
Sziasztok!
1459. hnora
2010. márc. 8. 16:02

Ja, Pumbika, neked akartam írni még: nem érdemes orvoshoz menni, valószínűleg ez természetes dolog. Én is azt gondolom, hogy a babaprojekt bezavar a ciklusba, akár azt is el tudom képzelni, hogy nekem a múlt hónapban azért (is) késett, mert drukkoltam, hogy ne jöjjön meg...

Meg az orvos általában nem tud semmit se mondani, csak vérvétel után az ilyenekről.

Egyébként képzeljétek, én szerdára (nem) várom (bár ez most felesleges, mert tuti nincs baba), és már szombat óta fáj a hasam, múlt hét óta pedig feszül a mellem. Már alig várom, hogy túllegyek rajta... Jövő hónapban kezdem a cickafark-palástfűt, májusban pedig a méhpemőt! :)))

1458. hnora
2010. márc. 8. 15:55

Sziasztok!

Én most értem haza, hajnalban kezdtem, úgyhogy jó fáradt vagyok :) Most ledőlök picit aludni:)

Én is boldog nőnapot kívánok Nektek:)

Gombóc, ha jól látom, beköltöztetek! Milyen volt az első éjjel? A honvágytól én is félek, nagyon ragaszkodom a szüleimhez :) Bár tudom, hogy ott lesznek a közelben, és most még úgy látom, hogy nagyon vágyom az önálló életre. De a haverjaimmal is nagyon vágytam nyaralni kamaszkoromban, mégis összeszorult a szívem, amikor apukámtól elbúcsúztam a pályudvaron...

1457. 85fe94f896 (válaszként erre: 1456. - Pumbika81)
2010. márc. 8. 15:45

Tényleg mindenkinek nagyon sok boldog nőnapot kívánok!Én csak levest ettem mert becsokiztam és még egész délután azt ettem!Majd lesz hasfájás az tuti!:((( :))))

Senki sincs ma talpon a vidéken???:)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook