Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)
Na ez az de egyszer úgy is megszívja Pirinénje!:))
Kitartás,kitartás,kitartás!:)))
Nekem már csak 2-3 nap és ugrik a majom a vízbe!De olyan furi mert eddig mindig éreztem mindent most meg semmi!Nemtom mi folyik a testemben!:D
Ahha, én 6.ára :)
Már alig várom, hogy leteljen ez az egy hét, és azért -bár nem nagyon merem beleélni magam- de félek Piroskától... hát nem megmondtuk neki, hogy nem bírjuk a búráját, és hogy kerüljön el minket nagy ívben ;D
Nálunk is 7 ágra süt a nap!:)))
Magicmag nyugi ez csak egy átmeneti állapot!Minden rendbe jön!
Bobbancs veled mizu?Nóri?
Nálunk szép az idő, hál istennek :)
még mindig nem jött??? az szép... de ne idegeskedj, megcsinálja és rendben lesz :)
Bettikém, húúú nagyon szorítok, hogy "AZ" legyen!!!
Lehet később volt a fogantatás... ;D de jóóó is lenne :) Drukkolok nagyon!
hali
voltam dokinál, 2 hét múlva kontroll,
és látott egy 9mmes fekete foltot, mondta hogy hűűű hát erre ráfogni h korai terhesség....még pici, sok nyálka van körülötte, szedjem az elevitet, és szerinte meg fog az nőni....:)
Hali csajszik!Hát Pumbika én is osztom ezt a nézetedet!Én is amennyire tutinak éreztem most annyira nem!Na de 2 nap és kiderül minden max 3nap!
Magicmag húú elhiszem hogy milyen ideges lehetsz!De nyugi a szerelő megcsinálja és pik-pak kész is!:)
Van valaki?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.................. :(
Szegénykém, akkor nem csodálom, hogy magad alatt vagy..... mikor jön a szerelő?
Haliho, en itt vagyok,de mivel elegge magam alatt vagyok, nincs nagyon mit hozzaszolnom.Remelem minden rendben lesza akismamikkal es drukkolok azoknak akiknekmeg nem jott ossze!
Varom a szerelot,nincs viznyomas.3 napja nem hasznaljuk a mosogepet,erre ma reggelre a konyhaban bokaig ero viz fogadott bennunket.A kinyiott ajtaju mosogepbol folyik a viz!!!Elegem van ebbol a lakasbol!
Hali csajok!
Köszönöm a bíztatást, de majd meglátjuk...amilyen pozitív voltam a ciklus első felében, most annyira negatív, nem hiszem, hogy sikerült.
Mivel nekem mindig pontos, vagy inkább hamarabb jön meg, ezért ha jövő hét szerdán nem jön meg, akkor szinte tuti a dolog, de csak szombat reggel tesztelnék :)
Hali csajok!
Na én is leírom a dolgokat!:)))
Én ma anyukámmal beszélgettem az ő terhességéről meg a rokonokéről és mondta hogy neki semmilyen tünete nem volt csak annyi hogy nem jött meg!Onnan tudta!Lehet nálam is így lesz!Hát én 31-re nem várom!Semmi tünetem nincs hogy őszinte legyen mert a hasfájdogálás ami 4 napig volt lehet a vírus csinálta!Nekem is a nyákom elég krém szerű masszív de majd meglátjuk!
Pumbika azt mondják hogy ha vizket, büdi vagy piros, akkor fertőzés!Nekem is szokott több lenni meg krémesebb de én pl mensi előtt állok lehet azért!Na úgyhogy 31-én meglátjuk!:)
Bobbancs nagyon örülök hogy így fogod fel és köszi a drukkot!Egy kis idő és megint bele lehet kezdeni a baba dologba!
Amúgy most van valaki?
Kedves Bobbancs!Nincsenek szavak,amik kifejezhetnek,hogy mennyire sajnalom igy ismeretlenul is,ami tortenik most veled.Szerencsere nagyon pozitivan allsz ehhez es orulok,hogy el tudtad engedni a Kicsidet, es hidd el, most mar tudod,hogykepes vagy ra,minden rendben lesz majd a kovetkezonel!Kitartas!
En is azt teszem!
Szuperül fogod föl, és ennek nagyon örülünk :) Tökmindegy, melyikünk mikor, a lényeg az, hogy előbb-utóbb mindannyian kismamák leszünk :)
Pumbika: akkor jön a baba, amikor az ember nem számít rá :) Nekem valahogy a mellem is másként fájt, másként éreztem, mint a mensi előtt. Én azt hittem, ha terhes leszek olyan nagyon hű de érzékenyek lesznek, hogy pl. a ruhát se tudom elviselni. Na ilyenről szó se volt :)
Úgyhogy mi azért drukkolunk Neked és Gombócnak :) Apropó, Reni, te mikorra is nem várod?