Az én véleményem (Kozsó édesnégyes) (beszélgetés)
Akkor te előrébb vagy, nekem elég volt kb 20 mp is :DDDDD
Borzalmasak az ilyen műsorok. Mit lát majd ebből a következő generáció, a gyerekeink?????
Elgondolkodtató volt a műsor számomra és az érzéseimet ezzel kapcsolatban szeretném nektek leírni.
Örök téma: férfi-nő. Avagy, hogy lehet megfogni a pasit! Hát így, ahogy Rony csinálta akit végül Kozsó választott.
Adva volt négy lány az egyik szép, szőke, de katonás stílusban kijelentette, hogy neki márpedig a férfi udvaroljon, mert ő nem pitizik senkinek. Ezzel el is vágta magát. /megjegyzem régen én is ilyen kis harcias és büszke voltam, de "szív ügyekben"ez nem kifizetődő hozzáállás.
A másik a szerény lány aki nincs tisztában az érzéseivel, nem tudja mit akar és több idő kell neki...."kipipálva".
A harmadik lány a lelkes Kozsó rajongó aki édesen ártatlanul Isteníti a férfit és elmondja 100X 1000X, hogy bizony egy ilyen férfi mellett érezné magát biztonságban akire felnézhet. Mit kap cserébe? Vállveregetést "aranyos kislány vagy, kis hófehér lelkű" keres magadnak egy rendes fiút, mert én nem vagyok az aminek hiszel csipkerózsika álmaidban.
És akkor jön Rony akinek /nem mentségként/ talán a legrendezetlenebb élete lehetett bármelyik lánynál, akinek két gyereke van és aki kutyamenhelyen él vidéken. Aki a legcsóróbb, mind közül ő nyeri el Kozsó "szívét"! És miért?
Mert ő nem azt mondja amit érez, hanem azt amit a férfi hallani akar. Amit a férfiak általában hallani akarnak.
Nem panaszkodik, nem udvaroltat magának, nem büszke és makrancos és nem rajongó tini aki apapótlót lát a Kozsóban, hanem a férfit. Csakis olyan dolgokat mond tesz ami legyezi a férfiú hiúságot. Csupa szexualitás, rajongás, mosoly, könnyedség ami kell a férfiaknak. Néha kis könnycsepp a megtévesztés végett ami a buta férfit még jobban összezavarja. Nincs panaszkodás, büszkeség csak a célra koncentrál és eteti Kozsót a tenyeréből!
És bár nem szép és talán nem is csinos mégis az orránál fogva vezeti a férfit.
Ez nem csak erre a műsorra igaz, hanem általában.
És mielőtt bárki azt gondolná /bár szíve joga/, hogy "lehet Kozsónak kellett, de más pasinak nem" akkor nagyot téved!
"Jó műsor volt arra, hogy lássák a nők, hogy kell nyertesnek kijönni egy édesnégyesből!"