Még soha sehol nem hallottam róla, hogy ilyen dolgok vissza regenerálnák az agysejteket. Tudom, hogy alkohol hatására halnak el, ütés hatására szintén viszont eddig akárhol is olvastam, mindig csak arról írtak, hogy az orgazmus átélése révén regenerálódnak az agysejtek és egy másik dolog a szülés.
Hat ezzel nem lehet sokat kezdeni, nekem sem kedvencem de a cel szentesiti(=izesse teszi) az eszkozt.Talan az orolt komenymag raszorva pl en nyers uborkara tettem viszonylag eleg jol osszeillet,de persze massal is el tudnam kepzelni a nyers uborkat:)
Aki kivancsi hamar megoregszik!,es te nem akarsz ,igaz?:)))))) De,hullamzik mint az ocean korulottunk,hosiesen kitartok:)Nincs szandekomban vezetni a tovabbiakaban a merlegelot egyebkent:))
Köszi az információt, kipróbálom a köménymagot és a fahéjat is. S megpróbálok többet aludni....hátha fogyok egy kicsit, addig sem eszem !!!!!/ Ez utóbbit viccnek szántam ! /
Az agyunk normális működése rendkívül fontos a fogyásunkban, az alvászavarok, megfelelő táplálékok hiánya, az agyunk rossz/gyenge működéshez, és ezen keresztül sokféle betegséghez vezethet,így az elhízásban is komoly szerepet játszik.