Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Anyós- fia ellentétből kimászni fórum

Anyós- fia ellentétből kimászni (beszélgetős fórum)

2017. ápr. 13. 20:10
az anyósoddal én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanák ennyi szemétség után, ezen egy percig sem gondolkodnék. viszont az, hogy forgalmas helyen dolgozik és rossz híredet kelti, ez nagyon gáz mert hiába mondják hogy ne foglalkozz a pletykákkal ott élsz és ez sértő. írtad, hogy albérletben laktok akkor a lakás nem köt a helyhez a legjobb szerintem az lenne ha elköltöznétek más községbe. Ha pedig ezt nem akarod simán közöld vele levélben hogy feljelented személyiségi jogsértésért mivel valótlant állít rólad és rossz híredet kelti.
2017. ápr. 13. 19:49
.
10. csikil4ny (válaszként erre: 1. - Mantus)
2015. dec. 5. 15:40
Szia, olvassátok el a Mérgező szülők c. könyvet. Van amikor az egyetlen megoldás a köldökzsínor teljes elvágása. Még mindig kevésbé fáj, mint az örökös veszekedés.
2015. dec. 5. 04:34
ez nagyon nehez eset foleg ha a parod egyke,hanem akkor viszont sokkal konnyebb a szitu.ez sok parkapcsolatban okoz konfliktust!
8. kisj
2013. jan. 4. 17:52

Az anyósokat mindig védeni szoktam, de a Tiédet nem fogom.

Így nem viselkedhet egy anya, de még egy anyós sem.

Kerüljétek el őt jó messzire a saját nyugalmatok érdekében.

7. 2ac8ed4feb (válaszként erre: 5. - 800b726b6d)
2013. jan. 4. 15:11
AZ ilyen nem anya,már bocsánat!Ássa el magát jó mélyre!!!!!!
6. mantus (válaszként erre: 3. - Suesue)
2013. jan. 4. 14:15

A család neve!

Egy kis adalék még Anyukához. Apósom szerette volna ha a nevét kapja az első szülött fia, ha lány lesz akkor pedig az anyósomét. József. Viszont a szülőszobán anyósom Zoltánnak keresztelte el a gyereket, mert neki nem tetszett a József. A férjem az öccse nevét kapta +a Józsefet. DE Apósom amíg meg nem született a férjem soha ki nem ejtette a Zoli nevet, csak kisfiamnak hívta... :-(

5. 800b726b6d (válaszként erre: 1. - Mantus)
2013. jan. 4. 09:08

Felejtsétek el őket, tudom durván hangzik, és a férjednek biztosan nagyon fáj, de ami nem megy nem kell erőltetni.


Szégyelljék magukat, hogy így viselkednek :(

4. Antigonia (válaszként erre: 1. - Mantus)
2013. jan. 4. 08:15

Azon mindig megdöbbenek, ha egy anya így viselkedik a saját gyermekével.

Csak bízni lehet abban, hogy egyszer majd jobb belátásra tér. Szerintem ti mindent megtettetek annak érdekében, hogy jobbá váljon a kapcsolatotok.

2013. jan. 4. 07:40

Nagyon szomorú, erre sajnos nem tudok mit mondani, ha velem fordulna ilyen elő, én minden kapcsolatot megszakítanék az anyósommal.

A férjemet is megkérném, hogy próbálja meg.

Régimódi felfogás, hogy az első gyerek az amelyik viszi tovább a család nevét.

2. noozimanoo (válaszként erre: 1. - Mantus)
2013. jan. 4. 07:38

Ne haragudj a válaszomért, de olvasás utáni első reakcióm...

Nem küzdöttetek még értük, a szeretetükért eleget? A férjed is ennyire szeretné javítani azt a kapcsolatot, vagy csak miattad próbálkozik?

Én a helyetekben megmondanám, hogy a címet tudják, megtalálnak, és mehetnek látogatni, de csak amíg nem uszítgatnak senkit a másik ellen.

Ha kezdené nálatok s, akkor meg tudja, merre van az ajtó...

Jahh, bakker! Szinte alig mennek el hozzátok... Nekem már ez is érdekes... :(

Sajnálom, hogy így alakult.

Szerintem gondold át, mennyi konfliktust okozott már neked a 'kedves' anyós, és mérlegelj...

2013. jan. 4. 07:29
Férjemmel 9 éve ismerkedtünk meg. Neki az Anyukájával rettentő rossz volt a kapcsolata. Gyűlölte a karácsonyt, mert volt hogy gyerekkorában neki nem vettek semmit, mert a bátyja (6 évvel idősebb)drága ajándékot kért, és akkor azt közösen kapták...Nekem sem rossz, sem pedig jó nem volt a kapcsolatom vele. Mi nagyon összetartó család vagyunk, és próbáltam ezt a férjemnél is kialakítani. Meg is jegyezte anyósom hogy amióta én vagyok azóta tud a család egy asztalhoz ülni ebédre.500 m-re lakunk, de évente egyszer karácsonykor ültünk egy asztalhoz. A gond ott kezdődött hogy 5 év együtt járás után összeházasodtunk, albérletbe költöztünk. Minden névnapkor szülinapkor rendeztünk ebédet (12 fő így a család), de ők nem jöttek el. Ha rákérdeztünk, akkor csak annyi volt, hogy ők nem akarnak zavarni.Próbáltunk beszélni, de jött az ígérgetés, majd a következő alkalommal csak nem jöttek el. Mi minden héten vasárnap meglátogattuk őket. Gyalog 5 perc. Anyósom fodrász, a házban van az üzlete (kertes ház)Tavaly viszont hosszú várakozás után megszületett az unoka. Vele együtt a háború, amit anyósom indított a fia ellen. (nem ellenem, nekünk nincs konfliktusunk)Férjem diplomás középvezető. Bátyja munkanélküli (15 éve!)anyjával él, alkalmi kapcsolatokkal. szülés előtt egy héttel kijelentette, hogy neki nem lesz unokája soha, mert a Bátynak nem lesz gyereke! Nem hogy nem gratulált a férjemnek a gyerek születésekor, hanem azt találta mondani, hogy az a kár hogy EZ nem a Bátyé! Az elmúlt 1 évben 2szer jött el megnézni a gyereket. A nyáron meghalt Apósom, így örököltek egy háznak a felét. A hygatéki tárgyalás meghiúsult, mert azt akarták, hogy a férjem ne kapjon semmit, így ügyvédet kellett fogadnunk. Végül megkapta a jogos örökségét, de közölte hogy Bennünket nem akar többé látni. Próbáltunk vele beszélni, karácsonyi ebédre mentünk, de közölte, hogy ő meg sem hívna bennünket. Férjem teljesen ki van borulva. Nem tudjuk mi tévők legyünk. Most pedig, hogy így alakult szid engem is meg a családom, minden vendégének, amit persze vissza mondanak, így még nagyobb a zűrzavar. Hogyan lehetne egy ilyen helyzetből kimászni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook