Alváscentrum (beszélgetés)
Ti csajok!
Oké,hogy kiöncsük egymásnak szívünk-lelkünk meg minden,de..
Szóval másnak is eszébe jutott már,hogy ez nem normális dolog és emiatt orvoshoz fordul???
Vagy fordultatok,csak nem jött be vagy már csak beletörödtök,hogy majd jobb lesz,ez a mi sorsunk?
hát nem irigyellek.Az nem lehet,hogy a gyerköc érzi apa feszültségét és még az is ront a helyzeten?
Bár még a párod igy áll a dologhoz nagyon nem tudsz vele mit kezdeni.
Nincs gyereke a védőnönek se párja se senkije.
Párom fel se kell északa.Letudja egy mondattal ő is fáradt dolgozik és ennyi.
Például nagyfiam elég beteges ovi 3 nap ovi 2 hét itthon gondolom ismerős pár embernek.
Na ha ő beteg kruppos és emiatt északa sokat felsir párom nem hogy meg nyugtatná kiabbál vele hogy fejezze be ne hisztizzenm mert elviteti mentővel meg bent kéne hagyni kórházba kivizsgáláson.STB szóval nem vagyok könnyü helyzetben.Szó szerint egyedül vagyok.Még akkor is ha férjnél vagyok.
Hát szomoruan olvasom,hogy a család,főleg a párod nem áll melleted!Őnekik kellene lenniük a legnagyobb támasznak.
Ne haragudj nem akarlak megbántani!!!!
És a párod nem látja,hogy kimerült vagy?Nem halj az éjszakák nem alvását?
Ő tud aludni a picitől?
Hát a védőnőn se semmi.Ők elvileg azért vannak,hogy segitsék az anyát és ne kioktassák!Biztos neki nincs gyermeke!!
Szerintem nappal probalt felebreszteniha tul hosszura nyu
Ik egy-egy szunya. Az enyem alt. 30perces szunyakat vag be es egyszer egy nap,alt. Delutan can egy hosszabbja,olyan masfel oras. Mikor fekteted a kicsit?
IGazság szerint nem akarok belevonni senkit.Orvosokoat.
Annyira nem zürös a dolog és csak az lenne minek szült az ember minek válalt gyereket ha ezzel nem bir megbikózni.Hogy ezzel jár a gyereknevelés.bal bla.Sajna én megkaptam már ilyneket is. Védőnötöl családtól.Páromtól.
hát nem semmi,hogy tápszr megoldést kinálnek,mikor mindig azt hangsúlyozzák,hogy szoptasson az ember.
Nekm olyanok tanácsolt a gyerekorvos,hogy sokat legyünk a levegőn a szobába ahol alszik ne legyen semmiféle fény,hang.De hát semmi nem változott ugyan olyan nyűgös!
Na és olyanrol hallottatok,hogy alváspszihológus?
Értem.Nekem minden evés után ébren van 1,5 órát utána alszik valamikor 20 percet valamikor 2órát egyben.
És ha nem alszik ugy ahogy irtad akkor mit csináljak? És hogy vegyem rá hogy nappal ne aludjon olyan sokat és északa viszont igen:( HELP HELP
a házimunka mindenkit megvár(reméljük apukák megértőek!)Mi is ebéd elött alszunk napközben 1 orát.Bár nem tudom,hogy az oviba hogy fogja birni,mert biztos nem altatják külön majd.Nagy változást várok a nyártol,mikor sokat kinn lehetünk a levegőn.
Na és homeopátiás szert vagy valami jótanácsot doktor nénitől nem kaptatok?
Sziasztok!
Üdvözlet mindenkinek! Nálunk is ez megy - a hét katasztrófa! Délben lévő alváskor cici - odabújás - kisurranás - ha észreveszi, vissza és ott kell maradnom vele, különben nem alszik. Csak jönne már a tavasz !!!
hát fáraszto az már biztos4
De az nem bűn ha néha anya is szundit egy kicsit a picurral napközben.
Jol jön az az alvás,ha már nagyon szakad a cérna.