Államkincstárban dolgozik valaki? Ha szünnap és munkaszüneti nap lesz 30-án és 1-jén, azt jelenti, hogy nem utalnak? (tudásbázis)
Figyelj, most hazudjak a "másiknak"?
Feltett egy kérdést, nem gyerekek vagyunk. Nem utalnak (nem utaltak) és kész, ez a tény.
2010. június 30-án kincstári szünnapot tart,
mely napon az állampénztári irodákban az ügyfél- és pénztárszolgálat szünetel, de az országos elszámolásforgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, és teljesíti a június 30-ai értéknapra elektronikusan benyújtott (Kincstárba, GIRO-ba) forintátutalási megbízásokat és a június 29-én benyújtott devizaátutalási megbízásokat is. 2010. június 30-án deviza-átutalási megbízás nem nyújtható be. Deviza-átutalási megbízás elektronikus úton 2010. július 1-jén július 2-ai forgalmazásra, papír alapon 2010. július 2-án július 5-ei forgalmazásra adható be - az érintettek körében - az új kormányzati struktúrának és az újonnan megtett aláírás-bejelentésnek megfelelően.
Ezt találtam az államkincstár oldalán.Ugyanez vonatkozik július 1-re is!
2314. dovima 2010-06-29 20:03
Az államkincstár oldalán fennt van h a giro utalások simán mennek 1-én, tavaly is volt ilyen és nem volt gond, csak figyelmesen le kell olvasni a tájékoztatót!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Segítség-Menetrend! Polgárról Hajdúnánásra munkaszüneti napon (pont ma) mikor megy Volán busz!?
- Dolgozik közületek valaki a Magyar Államkincstárnál?
- Dolgozik Valaki a Magyar Államkincstárban?
- Dolgozik valaki a Váci úti Magyar Államkincstárnál? S.O.S segítség kellene.
- Van itt valaki, aki a magyar államkincstárban dolgozik?
- Van itt valaki, aki a MÁK-nál (Magyar Államkincstárnál) dolgozik?