Akivel itt jellemmzően lehet 00 és 02 óra között beszélgetni... (beszélgetés)
Igen érdekes dolog ez!
Valamiért egyeznek a kedvenceink!
Ez kevés emberrel fordult még elő, a hoxás életemben:)
Köszi, nekem nagyon jól telt. Vásárolgatással.:) Mi tud legjobban feltölteni egy nőt, ha nem az?:)
Majd nézz be egy másik fórumra: a VVégtelenbe és tovább-ra, szerintem t.Ili ott lesz.:) Jó kis társaság van ott is.:)
Szia!
Köszi, jól vagyok. Pihentem ma is, mondjuk reggel segítettem édesanyámnak, de a nap nagyrészét pihenéssel töltöttem. Holnap már úgyis iskola:D Sokat beszélgettem itt, idáig az én topicomban lógtam, mert akadt pár beszélgetőtársam és jól elszórakoztattuk egymást. Úgy néz ki, hogy talán már elmentek lefeküdni, talán még t.Ili van ott, Vele az előbb még beszélgettem, de most nem tudom, hová lett. Szóval a nap nagyrészében filmet néztem és csevegtem itt. Neked hogy telt a napod?
Sehol senki?
Hajnal is csak szomszédol:)))
Itt volt egy kevés!
Szerencsére jól lehűtötte a levegőt
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Intelligens vitatkozás bárkivel, akivel lehet...
- Az mitől van, hogy valakivel való messenger üzenetek között van egy olyan, amire azt írja ki, hogy kézbesítve?