Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :) (beszélgetés)
:) Én meg szerintem 2050-ben. :)
Azért majd bekukkantok, hogy mi van veletek, de jelenleg nem szeretnék a saját dolgommal foglalkozni.
nem ér elmenni!!!
én is júliusban mensizek legközelebb!!!
Amúgy akartam írni, hogy bár megnyitottam ezt a topic-ot, de mivel nekem nem jött meg egyáltalán, így tuti nem lesz már mensim ebben a hónapban, úgyh lecsúsztam. El is búcsúzom! Mindenkinek gyors lefutású babaprojektet kívánok, boldog várandósságot és még boldogabb anyukaszerepet.
Én még holnapután és 16-án elmegyek orvoshoz, mert be vagyok írva, aztán felhagyok a babaprojekttel, mert kész idegroncs vagyok és nem bírom tovább, nagyon összejöttek a dolgok...
Szia! Üdv itt!
Jó hír egyébként, h fogigátló abbahagyása után hamar megfogannak a bébik.
Pl kicsit elvonatkoztatva: Arra ami bajom nekem van gyanúsan, és hasonló eredetűekre, azt is írják fel, mert az abbahagyása során visszahúzódnak a ciszták és ez lehetővé teszi a teherbeesést.
Isten hozott köztünk!!!
És ne aggódj nem vagyunk egyformák lehet hogy nektek egyből összejön!!!!:DD
Ő tudja!
Ő maga mondta hogy ha nincs baba fél éven belül vár vissza és akkor megyünk tovább!!!!
Sziasztok! Olvasgatlak titeket már egy ideje, mikor időm engedi, és szeretnék csatlakozni, ha még beférek a körbe :-)
Kb fél éve kezdtünk gondolkodni, hogy itt lenne a második babára az idő, kisfiunk 3 éves lesz 2 hét múlva.
Ez az első éles hónapunk, antibébit is csak most hagytam abba az előző mensinél. Vettem ovu tesztet, ma mutatta ki azt a hormont, ami pé előtt van jelen, úgyhogy a következő 3 nap izgalmas lesz. Így júni 24 lesz az időpont, amikorra nem várom a piroskát. Bizakodom, hogy elsőre összejön a bébi, de olyan sokat olvastam, hogy hónapok alatt sincs semmi siker, hogy kezdek elbizonytalanodni. Remélem most az egyszer mellénk áll a szerencse :-)
sokat írtatok csajok ,de nincs időm olvasni talán a melóban sikerül majd írok
:)
drukkolok az orvoshoz!
remélem normálisan áll majd a dolgokhoz!!
az enyém nekünk 6hónapot adott hogy próbálkozzunk és ha nem járunk sikerrel akkor elkezdünk vizsgálódni!!!szóval nekem szerencsém van az orvosommal:)
Remélem Neked is az lesz a Tieddel!!!
Megtanít minket a kis trónörökös türelmesnek lenni, az már tuti :)
A tesztre szavazok én is ár várom majd a tüneteket de még egy hét a nem vártig, még nem itt van :(
Sziasztok,
nem bírtam ki én se...teszteltem reggel, de negatív....elkenődés nincs, biztos még nagyon picike az aprótalpú :)
A Karib tenger 4 még várat magára, nálunk a Másnaposok 2 volt a soros hétvégén...bár lehet(sőt biztos) hogy kalóz Johnnyval jobban jártunk volna :)
Az jó, a 3 adat (nyák+méhszáj helyzete+hő) pontosabb képet kap az ember :)
Akkor hajrááááá
és nyitva hagyták a lehetőséget az 5.részhez!!!!
Kíváncsi leszek lesz-e!!!
Deep-en nem fog múlni....
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?
- Elmennél júniusban Egyiptomba?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 2013 júniusban fog megszületni a babám, tud valaki szülésznőt ajánlatni a Sote II- n?
- 2012 júniusban szülő szegedi kismamák
- Ha idén júniusban érettségiztem és még nincs munkám, mikortól kell fizetnem a TB-m?