Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk (beszélgetés)
Sylke? Most azonnal veszel tesztet?:)
Ja és reggeli vizelettel próbálkoztam, de 2-kor 4-kor és 6-kor is voltam pisilni reggel, úgyhogy akár este 6-kor is tesztelhettem volna:)
Sylke!! Jupiiii!!!:) Remélem baba van a dologban!:) De jó lenne! Nekem már nagyon szép csíkocskám van. Valószínű jövőhéten elmegyek a nőgyógyomhoz, hogy ő tegye föl az i-re a pontot:).
A Coralene szerintem nagyon jó teszt! Olcsó is (legalábbis olcsóbb mint a Clearblue) de már akkor kimutatta mikor a Clearblue, viszont tényleg az elmaradt menszi napján lett szép erős a teszt.
Én gyógyszertárban vettem. Itt 1-et fizet 2-t kap akcióban volt:) Azért választottam azt. :)
Amúgy egy teszt 990 ft.
Mikor tesztelsz?????:)
Nájki:), nekem sem fáj a mellem...:):)
Megmondtam én, hogy mindenki egyszerre lesz itt babás... :D Az mekkora lenne... :D (na jó, kivéve engem) :D
Köszi:) legyen igazad TNàjki:) kimondhatatlanul BOLDOGSÀGOS LENNÉK:)))))))
Corax tesztet használtam. Nekem is szurkál most a bal petefészkem. A Coralene-t hol vetted?
Hehe... :) Szurkáljon csak... és most már ne is jöjjön meg! :D
Hormonzavar. :) Vagy felfázás... :) De mielőtt oda telepedne a kisördög a válladra... nem fájnak a melleim... szóval baba nem lehet. :D
Nagy ölelés mindenkinek:) kivàltképp a 2 csìkosoknak;) én elszàmoltam magam....tegnap kellett volna megjönni,de SEMMI....remélem most màr nem is lesz:)))) viszont a jobb petefészkem szúrkàl. Ez mitõl lehet????
ja, ha van baba a Coralene biztos ki fogja valamilyen szinten mutatni (lehet kicsit halványan, de akkor is) Nekem már a 22. ciklusnap után kimutatta. Mondjuk lehet máskor van peteérésed.
Sibetti, ne keseredj el. Mivel teszteltél? Csak azért mert a nemvárt napján nekem sem mutatta ki pl az x-epil sem és a Corax sem....viszont a Coralene már látható csíkocskát adott, másnap meg már egész szép erőset. Holnap tesztelek egy gagyibbal. Elvileg már annak is kell mutatnia...Ne add fel, közel sem biztos, hogy nincs baba a pocakban.
Nájki:) Mitől lehet ez a sok furcsa "tünet":)D ?
Hörcsög:):D:)...ez jó:)
Csajok! Olyan izomláz van a hasamban, mint amikor régen megcsináltam jó pár felülést... :)
Ne legyél szomorú... a teszt még nem minden... :) Ha nem jön meg, akkor úgyis van ott valami... :) Én nagyon szorítok neked... :)
:D Biztos... 24. napon nem kellene ilyen tüneteknek lenniük... annak ellenére, hogy 24-28 napra jön meg általában... bár 28 csak egyszer volt... inkább 24-26. :) Nekiestem egy fazék főtt kukoricának... öcsém azt mondta olyan vagyok, mint egy hörcsög, a család meg furán nézett rám, mert úgy daráltam egymás után, mint aki soha nem evett... na de ma még most ettem először... éhes voltam! :D
Sziasztok!
Igen, teszteltem, de sajnos negatív lett. És a mensi egyelőre sehol! :(
Most kicsit szomorú vagyok!
Sziasztok.Sibetti na teszteltél???
TNájki??Biztos a menszi jön??:D:D:)
Veszek ma egy meleg fürdőt... majd meglátjuk. :) Mensis fájás még mindig, izomláz van a hasamban... viszont tetszik, hogy a melltartó végre nem nagy rám. A munkahelyem elég fárasztó és stresszes is, na meg az utazás... :D Tegnap Atim megjegyezte, hogy milyen pufi a pocakom... ráfeküdt és beszélgetett vele... :D Nem kicsit röhögtem! :D Mondtam neki, hogy jön a mensi, és hogy úgy sem érti, amit mond... :D
Sibetti, drukk a reggeli teszthez!!!:) Várom a fejleményeket:)
Lehet hogy tényleg felfáztál. Tartsd melegen a derekad! Én is nagyon felfázós vagyok, egy évben 2X tuti fölfázok. Van ilyen pár száz forintos mikróban melegíthető iszappárnám. Az nagyon sokat szokott használni. Menszikor is azt használtam, mikor már semmi gyógyszer nem hatott, vagy már nem akartam több gyogyit bevenni.
Hát ja....ez az időjárás...lesz majd 1-2 hét ősz aztán jön is a tél...mint tavaly. Kimarad már a tavasz meg az ősz.:(
Fárasztó a melóhelyed egyébként? Nekem nagyon stresszes és szombatonként én is olyan vagyok, mint akit kiütöttek:(
Én ma vásárolni voltam párommal. :) A pocakom még mindig mensisen görcsöl, fel van puffadva, elég sokat pisilek, és iszonyat fehér folyásom van. Ez tuti felfázás. :D Közben itt szurkolok, hogy két csíkotok legyen... és egyszerre mehessetek szülni! :D Az milyen lenne már?! :D
Borzasztó ez az időjárás... nem szokott fájni a fejem, de egész nap majd szét szakad, ráadásul tegnap bealudtam fél 10-kor és párom sem tudott felébreszteni, csak ma reggel 7-kor. :D Kicsit ki lehettem fáradva, mi? :D
Jujjj de jóóóóóóóó! :D Pocaklakód van! :D
Nekem Sógornőm azt mesélte, hogy amíg a doki megvizsgál, addig nem mehet be a leendő apuka. Aztán mikor az ultrahang jön,akkor kiszólnak,és akkor mehet be. Persze ez is csak sima ultrahangnál van így. Hüvelyinél inkább tényleg ne menjen be.
Nekem még mindig semmi. Nagyon izgulok már!
Niki, hüvelyi ultrahang az első? Ez esetben azthiszem nem erőltetem annyira, hogy a férjem bejöjjön:D:D:)
Hajrá Sibetti!:) Ne is legyen semmi (piroska), várjuk a tesztet! Szurkolok neked nagyon!:) Az erősebb csíkomról is töltök föl képet, de még nem volt időm:)
Jól van szépen erősödik az a csíkocska.
Nekem még mindig semmi! Hát remélem, kezdhetek én is reménykedni. Ha így marad, holnap reggel tesztelek!
Sziasztok
levra csak így tovább meglátod nagyon szép 2 csíkoska leszel:D
Hát megmondom őszintén, hogy nekem sosem jött be a párom a magánrendelésem lehet, hogy meglehet oldani de az első uh.hüvely lesz így nem tudom melyik doki, hogy áll ehhez:)Próba szerencse:)
További ajánlott fórumok: