Akik álnéven vannak a Hoxán (beszélgetés)
Pedig pont úgy reagáltál a hozzászólásomra:)
Mi bajom lenne veled? Miért támadsz rögtön?
A szmájlikat láttad?
Ne is tedd.pláne, ha elfogadott mindkét változat ,bár így, ferr: -)
Amugy nem akarom védeni,mert nem csípem a figurát valami ok miatt, de a képről sokmindent lelehet olvasni. Szerintem mindenki szeret szembenézni akivel beszél.A kép némileg helyettesíti a személyes kontaktust.A lakcímre is írhatsz egy közeli várost.Minden Megoldható, ha tájékoztatni akarjuk beszélgető társunk.
Atyaúristen !!nemeléghogy diszlexiás vagyok,és kissé retardált,de +egy női portálon vagyok fent:))))
Na minden jót minden kedves embernek itt a hoxán ezennel kiregisztráltam.
Azt én is bírom, amikor valakinek a véleménye az adatlap tartalmától függ. Én nagyon ritkán nézem meg az adatlapokat és pont azért, hogy ne befolyásoljon a véleményem leírásakor, mert ugye mint minden ember ha látjuk az illetőt és ne adj isten elolvassuk a többi témához írt hozzászólásait, akkor kialakul egy véleményünk az illetőről, és így már a hozzáírt véleményünk nem biztos, hogy elfogulatlan.
Van, aki pl. engem utál, mert zavarja a stílusom, de csak azért, mert elolvasott már néhányat olyan témákban, ahol eltérő a véleményünk. Ezt egy nagyon rossz taktikának tartom, mert lehet, hogy a véleményünk nem egyezik meg pl. gyerek nevelésben, de ugyan azt gondolhatjuk egy párkapcsolatban indított témában.
Engem pl. ez sokkal jobban zavar, mint az álnév.
Köszi.Talált egyszer,még én is bekerülhetek a panoptikumba.de még nőnöm kell!
Azért jól esett.:-)
Kérdezi ezt egy olyan felhasználó, aki Heves megyében lakik és futóniki00 az igaza neve:)))))
Bár gyerek fotókat kirakott, de vajon kinek a gyerekeiről? A kor igaz lehet? Oda is bármit írhatunk.
Én miért írjam ki az adataimat, ha más nem teszi. Ettől még őszinte is vagyok, amit bizonyít a sok támadás. Ha véleményt kérnek leírom, amit gondolok, attól függetlenül, hogy ez tetszik e mindenkinek vagy sem. Ha az igazi nevemet írnám ki akkor is ezt gondolnám.
Mért vetted komolyan ?
Te egy jo csaszi vagy és kész.
De lefogadom hogy az ilyen kötekedők fikáztak aki nem mer feltenni magáról egy fotót sem:)))))
Nem állt szándékomban megbántani, komolyan nem.
Ha ezt tettem, ezúton kérek elnézést.
Nem én kötekedek veled !
Diszlexia,diszgráfia?Nemtökmiindegy neked,tecsak fogást keresel rajtam,hogy megtudj bántani,de engem nemtud egy olyan valaki megbántani akinek arca sincs:)))
További ajánlott fórumok:
- Csajok Csepelről, akik a Hoxán vannak?
- Pápaiak vannak a Hoxán?
- Vannak itt a hoxán látók?
- A Hoxán vannak férfiak, vagy ez tényleg csak női portál?
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Fogjunk össze az olyanok ellen, akik csak azért szörföznek itt a Hoxán a naplók között, hogy másokat megbántsanak!