Aki jól néz ki az beképzelt is? (beszélgetés)
dehogy vagyok szívtelen :D
ez most nem a szívtelenségről szól :D
Nos ezt akkor köszönöm, bóknak veszem :)
Régen nem tudtam nekiülni órákig rajzolni festeni pl. most megtehetem. nincs (még) gyerek így nincs relatíve kötöttség sem. akkor megyek, oda megyek ahova akarok (meg ahova pénzem engedi)
most pl egy fényképezőgépet fogok venni nemsokára és belevetem magam a fotózás tanulásba, olajjal is meg akarok tanulni festeni, rajzban is akarok fejlődni, később a digitális festés. nah nekem ilyen céljaim vannak :)
Én jobban érzem magam, mint huszonévesen :)
Buliba, koncertre ugyanúgy eljárok, sőt. Most kezdtem új dolgot tanulni, amivel remélhetőleg otthagyhatom az alkalmazotti státuszt.
A szex meg jobb, mint valaha :)
Egészen másképp látom a dolgokat, egészen felszabadultan élek és csomó mindent megtehetek megvehetek amire 20-on éveim elején még nem voltam képes. a főiskolai évek persze imádott éveim de nem vagyok munkanélküli nem vagyok magányos ilyenekre gondolok :)
Egyetértek, ez a lényeg. Magadnak felelj meg, ne a világnak.
"Üss a szádra"! :)..mindkettőre szükség van! :)
18 évesen elköltöztem otthonról. 20 évesen szültem.
Felelősség van, mindig is volt.
Mindig úgy éltünk ahogy mi akartunk, nem a külvilág elvárásainak akartunk megfelelni. Ez sokat segít ám:-)
Mit nem lehet megtenni 30 felett? Kérnék példákat :)
hát én inkább az egészséget választanám mindenáron :D
Igy van az életkor csak egy szám. Viselkedni éretten tudni kell persze,de nem kimondottan az életkor miatt. Valóban nevetséges amikor egy 30-40 éves nő olyan éretlen,gyerekes mint egy bakfis.
Nem is kell megtenni 30 évesen olyan dolgokat amiket egy tizenéves tesz. Viszont falra mászok attól amikor a gyerekkori barátnőm aki velem egyidős(35)azzal jön,hogy "én már öreg vagyok ehhez"(mármint ő). És ezt olyan dolgokra mondja,hogy ha pl elmesélem neki,hogy milyen brutál partyból jöttem haza mondjuk reggel. Na mi az,hogy egy 30-as vagy 40-es nő vagy férfi öreg?? Dehogy öreg! Igy ezzel nem értek egyet,hogy azt sem tehetjük meg 30-asan mint egy huszonéves. Nem csak a bulikra gondolok,de arra is. Persze,de vannak olyan dolgok amikre én is szoktam mondani,h áá ez már nem nekem való v. fiamnak,hogy á én ehhez már öreg vagyok,de ezt soha nem úgy értem,hogy csak azért mert elmúltam 30 ,már nem tehetek meg dolgokat.
Rengeteget fogok dolgozni péntektől, úgyhogy egy nap lazaság belefér, lemozgom majd simán:-)
De nem nőnek meg a kötelezettségeid? Nem kell nagyobb felelősséget vállalnod,több nagyobb terheket venni a válladra?
Tényleg, úgy gondolod, hogy az életkor csak egy szám?
Főiskola. Kedve lett tanulni. Maga miatt csinálja, nem kényszerből.
Majd rájössz te is hogy az életkor csak egy szám. Azt csinálsz amit akarsz és amikor csak akarod. Élj:-)
Zabáljál, én is szeretek enni. :)
Nem is gondoltam volna, hogy elmúltál 30 éves?? Fiatalabbnak hittelek.
Ezt a nincs élet 30 fölött dolgot úgy értettem, hogy nem tehetsz meg olyan dolgokat, amit tizen-huszon évesen.
Elvégre minden életszakasznak (10-20-30...) meg a maga jellegzetessége.
Akkor nem gond hogy ma halálra zabáltam magam, mert már úgyis halott vagyok:-)
47 évesen egyetemre megy? Félre ne értsd, ez jó dolog, és nem korhoz kötött. De hogy hogy egyetemre megy? Előléptetéshez kell? Vagy bele akar vágni valami újba?
Ezt, hogy érted, hogy most kezdtél el igazán élni? Mit takar az "igazán"?
A 30 az új 20?
Ezt még nem hallottam.
Van egy 36 éves barátom, részben Ő is mondta ezt a 30 fölötti dolgot, részben a lánybarátom is.
Mitől "az új 20 a 30"?
nem, te már nem ész a férjed sem.. tévedsz.. a fiadnak is már csak 11 éve van... hát így jártunk.. 3 nap múlva 31 leszek.. de eleve elmúltam 30 így már én se élek.. ám jól imitálom ezekszerint
akkor:
1: élőhalott vagyok (hajjaj Daryl XD )
2: vámpír vagyok: valahogy éreztem én hogy nem véletlenül hordok egy vámpírkeresztet a nyakamban)
3: isten vagyok és szarok az egészre..
több opciónk asszem 30-on túl nincs :D
Így van!
..Mert az egészséget semmi sem pótolja, sem pénz, sem egyéb földi jó!
"Mit ér a kincs, ha egészség nincs."
..kivétel a SZERELEM, mert azt sem pótolja semmi! :)
Köszönöm, hogy leírtad ezeket. Igyekszem megfogadni, amit írtál, és sajnálom, hogy a "dolgok" még nem történtek meg.
Tényleg???? A férjem 47 éves és most megy főiskolára. Ugyanakkor, mint a 19 éves fiunk. Én meg 39 éves vagyok és sosem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Már csak tanulnom kéne nekem is ;)
pontosan. ha az van minden van :D