Aki jól néz ki az beképzelt is? (beszélgetés)
Jó munkát!
Én is szeretek fűvet nyírni sokszor kikapcsol.
Ha meleg van közbe dobj be egy-két jópofa sört is:DD
Nőkön meg ne agyalj, addíg nyugodt az élet amíg nincsenek.
Hála az égnek most már nem merik kirakni őket, a perek is szüneteltve vannak.
Nincs veszélyesebb az elégedetlen, és VESZTENIVALÓJA NINCS tömegnél!!!
Törvénybe iktatták, hogy a végrehajtások álljanak le. Mi történik több végrehajtó cég is megy ki a helyszínre és lefoglal!!! És lesz.rja kormány???
Na politika vége, mert kitiltanak érte.
Megyek folytatom a munkát inkább!
Igazotok van egyébként belátom!
Nem tudok semmit a nőkről, soha nem is tudtam.
Túl magas elvárásaim vannak, amit én nem ugrok meg. Igazotok van az én hibám miatt maradok egyedül.
Igazatok van borzasztó előítéletes vagyok. Miért? NEm tudom? Biztos a frusztáció, és kis hitűség miatt... vagy mit tudom én.
Bevallom félek a nőktől, a szépek meg rettegek.
Nem is érdemlek meg semmilyen nőt, nem tudnam semmivel sem boldoggá tenni. NEm vagyok izgalmas dög unalom vagyok.
Tegyek érte?? Igen kellene, de lusta vagyok, nem hiszem a változás erejében, és félek is tőle! MEg félek attól, hogy nem fog sikerülni.
De előbb meló kell, nyelvvizsga, jogsi. Utána nem tudom, csak eltudok majd végre költözni itthonról.
Na megyek ki a kertbe dolgozni!
A "próbába" sok minden belefér.
Látom megint a lényeget nem szűrted ki a mondandómból.
A mi hitelünknél 100 FORINT!!!! franonként a különbség az eredeti, és a mostani törlesztő részlet között.
Örülök, hogy megtapasztaltam ezt, de 6 ÉVE ebben vagyunk, és nem tudom mikor lábalunk ki belőle? :(( Borzasztó elkeseredett vagyok, és a családom is, de az anyám optimista valamiért. Perelni akar mindenáron, de a bankrendszer nagyon megérdemli, hogy JÓL POFÁN VÁGJÁK MÁR!!!!
És akkor itt vannak a magánéleti problémáim is.
Saját boldog élet??? Azt hiszem ez egy kiváltságos dolog. Soha nem fog összejönni. De ezt hagyjuk!!!
Akkor tudod te is a dolgokat. Lehet hogy az önbizalomhiánnyal, és értékrenddel kapcsolatban igazad van.
Csak megértjük egymást végre itt. :)
Próbálnak segíteni a bankok?? Ezt te elhiszed????
Jézusom!!!
Egyedül az árfolyamrést hajlandók komoly harcok árán visszafizetni, de az semmi!!!
Itt a jogtalan befizetések 100 %-át kellene visszafizetni, de az nem 900 milliárd, amiről a Varga Mihály besszélt, hanem több, mint 2000 milliárd Forint, és ezt a bankok nem hajlandóak visszagizetni.
Jól van.
Láttam, hogy te bizony jó csaj vagy.
ŐSZÍNTÉN VÁLASZOLJ KÉRLEK!!!!!
Te összeállnál egy olyan pasival, aki nem keres sokat, szülőkkel él, nem jóképű, és nem izmos???
Ugye, hogy nem.
De igaz ami igaz, egy nem jóképű pasi NE VÁRJA el a vonzó nőtől, hogy kelljen neki.
De a vonzó se ringatassa álomba a nem jóképű pasit. ok?
próbálj meg nagyonnagyon nyitott szemmel járni. hátha esik egy munka lehetőség.
A devizahitel egy gyönyörű csapda volt. hálistennek a lakáshitelünk forintos így 10 éve állandó törlesztővel rendelkezik. de erre megoldás max az hogy külföldön szerencsét próbálni (valakivel összefogni) fél év alatt össze lehet hozni egy kisebb tőkét amivel jelentősen tudnátok törleszteni az összeget. jobb ötletem nincs :(
igen, 45 ezerért seperheti az utcát.. normális munkát nem egyszerű találni manapság különösen nem vidéken. tudom miylen aa helyzet. nekemse volt évekig meló. emiatt a "nem tudok kitörni a helyzetemből" dologba bele tudok érezni, emiatt ne bántsátok. Sajnos nagyon nem egyszerű ebben a tetű fosh országban életben maradni (nemhogy megélni)
Apám miatt a szülői házban kell élnem mert kellek mint két plusz kéz is no meg anyagilag is. Az én fizum magam ellátására több mint elég de így be kell áldozzam mert ők kb éhen halnának.
Úgyhogy a családi helyzetet soha senkinek nincs joga megítélni. Az önbizalomhiány és az értékrend valószínűleg ebből fakad..
Kezdj magaddal valamit, fejezd be a vinbnyogást.
Menj ki külföldre melózni, azzal talán a családodnak is többet segítesz, meg kicsit összekapod magad talán.
Hogyan oldjam meg az anyagi problémainkat??? Heh???
Hogyan érjem el, hogy a deviza árfolyam lejjebb menjen? Hogyan érjem el, hogy a HAVI 310 ezer Forint törlesztő részlet lejjebb menjen??
Stb?
Érdekes, hogy egyedül csak szóltál hozzá.
Hirtelen senki nem okos mint az előbb, de POFÁZNI AZT TUDJÁK KERESSEK LAKÁST.