A Paris Hilton jelenség (beszélgetős fórum)
Én sem tudom elképzelni!Kell ez a sikerélmény szerintem!
A másik dolog hogy mi jogon itél meg engem amikor nem ismer.Lát egy képet rolam ami kiránduláson készült!Szerintetek talpig glazúrban megy az ember kirándulni????Honnan tudja hogy nézek ki mikor ki vagyok öltözve???
Nagyon helyes!
Jó felfogás.
Én sem tudnám elképzelni, hogy valaki hmm hát szóval kitartson.
Nem sértettél meg bár én is szőke vagyok:-)
Csak teljesen más a felfogásom!
Az fordult meg a fejemben, hogy Lettike egy szerepet játszik. Szőke nő, a tpipkusabb fajta.(Bocs, ha valakit megbántottam)
Provokál, hülyeségeket ír, mintha Kelemen Annát látnám...Ő legalább, úgy-ahogy, híres.
Állandóan arról van szó, milyen jó csaj, hogy a mellét a szülei fizették, hetente jár kozmetikushoz, kétnaponta szoliba stb.
Arra lennék kíváncsi azért, milyen szakos főiskolába jár. Ha persze igaz.
Egyébként, én is nagyon jól nézek, ki, csak szerényebb vagyok...
hát meg az inteligenciája is jóval meghaladja lettikéét ugye.. :)))
és honnan tudja, hogy nekünk milyen pasijaink vannak??????
önbizalom van bőven!
Még jó hogy most tök jó kedvem van:-)
Jó hatással van rám valaki:-)
Meg kidumáltam magam a drága uncsitesámmal:-)
LOL :-D
Már én is csak nevetni tudok rajtatok :-) pff..:-)
Kesz, vegigolvastam a mai nap termeset a temaban es azt hiszem, pontosan erre a tipusu szorakozasra volt szuksegem a mai nap utan...Hihhhhetetlenul mulatsagos volt ez a diskurzus!:)))
KOSZONOM!:)
Nem nagyon érdekeltek:-)
Jah tettem fel képecskét az uncsitesómról,őt ne merjétek bántani.Imádni való:-)És szintén [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]paris hilton[{[{[/A]}]}] fan.
Képzeld van pasim,majd teszek róla képet ha lesz kedvem:-)
És attól hogy vele vagyok,nem biztos hogy hozzá is akarok férjhez menni.De amúgy ő már másik pasi,nem a nős.
Ő 24 éves és 2 hete vagyok vele mégcsak,de kezdem megszokni,nagyon édes.
További ajánlott fórumok:
- Szellemek, paranormális jelenségek
- Természeti jelenségek
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Szólj hozzá! Téma a NYÁR minden, ami eszedbe jut - események, emlékek, égi jelenségek, élmények stb.
- Tapasztalt már valaki uszodában hasonló jelenséget? Normális jelenség ez?
- Szerintetek létezik ez a jelenség, ha egy férfi szerelmes egy nőbe?