Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A nők megértése fórum

A nők megértése (beszélgetés)

1 2
2013. okt. 13. 00:16
A nők gondolkodását nem korlátozzák olyan durva határok, mint a logika.
2013. okt. 12. 23:31

Ezt kell megjegyezni a legjobban és akkor minden egyszerűvé válik :D

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.

Müller Péter

2013. okt. 12. 23:28

A férfi logika szerint nem.

Szerintünk pl. tök logikus, hogy a wc-n azért van tető, hogy le legyen hajtva. :)

2013. okt. 12. 23:27

Amíg a női lélek mélységét nem értik meg a férfiak, addig csodálkozni fognak a viselkedésünkön és az ijedősebbek menekülőre fogják.

Pedig egyszerű, nincs bennünk semmi különös.

Egyedül és kizárólag szeretjük, nemis, imádjuk,

ha szeretnek bennünket és megkapjuk a tiszteletet.

És mindezt olyan kedvesen és aranyosan tegyétek, hogy észre se lehessen venni, mégis egyetlen nap távolmaradás, és hiányzik az illető :D

2013. okt. 12. 23:15

Nem a női viselkedés nem logikus,hanem egyes embereké.

Nemtől függettlenül.

2013. okt. 12. 23:04
Már miért is kéne minket megérteni?
4. timycat (válaszként erre: 1. - Morcospasi)
2013. okt. 12. 23:00
nem, sokszor én sem igazodom ki magamon, pedig én még a "kezelhetőbb" típus vagyok (szerintem) nem irigylem a pasikat
2013. okt. 12. 23:00
Nézőpont kérdése...
2013. okt. 12. 22:59
Nekik igen. Nekünk nem :)
2013. okt. 12. 22:57
Szerintetek érthető, logikus a (viselkedésetek) a női viselkedés és magatartás? Legtöbbször nem mondható annak...
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook