Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet? fórum

A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet? (tudásbázis)

1 2
2009. aug. 8. 12:29
Én jártam már így, és nekem a szolgáltatónál azt mondták, hogy ha teszek rendőrségi feljelentést, akkor nekik kiadják, hogy hol és mikor használták a telefont. Én nem tettem meg, mert elég olcsó telefon volt, és a kártya sem előfizetéses volt, még pénz sem volt rajta. Úgyhogy nem érte volna meg a több hónapos utánajárás nekem.
5. kobagabi (válaszként erre: 2. - Vekvik)
2009. aug. 8. 12:28
feltöltös, és mivel ha feltöltöttük azonnal leszívta a pénzt, szerintem használhatatlan.
2009. aug. 8. 12:27

Ez egy fórum ebben a témában, olvasd el!

"Elhagytam a telefonom, van valami követőrendszer, ami alapján megtalálhatom? (Minden más)"

Igazság szerint a férjem sim-kártyájával egy használt de szinte új telója volt, amit használt boltba vettem. Benne 2gb-os memóriakártyával, tele képekkel... Hívtuk 2-szer felvették, de nem szóltak bele, csak tartották. Még jutalmat is felajánlottam, csak hozzák vissza:(

De semmi.

Nem lehet valahogyan bemérni mqszeresen, hol lehet? Pannonnak nincs ilyen funkciója?

Nincs.

Nekem is ellopták már!

Le kell tiltatni a kártyát. Minél előbb!

2009. aug. 8. 12:25
A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook