A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet? (tudásbázis)
6. cafemano
2009. aug. 8. 12:29
Én jártam már így, és nekem a szolgáltatónál azt mondták, hogy ha teszek rendőrségi feljelentést, akkor nekik kiadják, hogy hol és mikor használták a telefont. Én nem tettem meg, mert elég olcsó telefon volt, és a kártya sem előfizetéses volt, még pénz sem volt rajta. Úgyhogy nem érte volna meg a több hónapos utánajárás nekem.
5. kobagabi (válaszként erre: 2. - Vekvik)
2009. aug. 8. 12:28
feltöltös, és mivel ha feltöltöttük azonnal leszívta a pénzt, szerintem használhatatlan.
4. 99279bb06f
2009. aug. 8. 12:27
Ez egy fórum ebben a témában, olvasd el!
"Elhagytam a telefonom, van valami követőrendszer, ami alapján megtalálhatom? (Minden más)"
3. kobagabi
Igazság szerint a férjem sim-kártyájával egy használt de szinte új telója volt, amit használt boltba vettem. Benne 2gb-os memóriakártyával, tele képekkel... Hívtuk 2-szer felvették, de nem szóltak bele, csak tartották. Még jutalmat is felajánlottam, csak hozzák vissza:(
De semmi.
Nem lehet valahogyan bemérni mqszeresen, hol lehet? Pannonnak nincs ilyen funkciója?
2. vekvik
Nincs.
Nekem is ellopták már!
Le kell tiltatni a kártyát. Minél előbb!
1. kobagabi
2009. aug. 8. 12:25
A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet?