A Király (beszélgetés)
Volt egy-két pillanat, amikor elnevettem magam Ervinen, de nagyon jól játszik, simán hihető, hogy ő Jimmy.
Renátó is nagyon jó.
Pataky nagyon jó énekes, de sajnos vénségére bekattant. Nem úgy, mint Zámbó, hogy nagyzol, mert végre felért a csúcsra, hanem sajna igazából.
Egy kolléganőm férje a hangmérnökük, igazából hisz az ufókban meg mindenféle összeesküvés elméletekben.
Ami a sorozatot illeti: én sosem voltam rajongó, nekem túl giccsesek a számai, de kíváncsiságból belenéztem és tetszik. Pont azért, mert nem idealizálják, de azért érthetővé teszik, miért lett ilyen, honnan jött, milyen pofonok érték, de azért nem mentik fel, mert az ő jelleme sem volt tökéletes.Külön tetszett, ahogy bemutatták, hogy működött a popszakma, éjszakai élet a 70-es, 80-as években, mi zajlott a rendszerváltás környékén. Ez nekem teljesen idegen világ, érdekes volt.
Michelle jóvoltából,,köszi:)) bele pillantottam ,,a színészeket szeretem benne,,,csak az elejét pörgettem még át.
Itt még nem durva,,de tudjuk mi lett a vége,,neki a lejtőn felfele egyben a lefele út is volt.
Ami az indító hsz.illeti, lett egy film róla ,ami nem lett volna érdekes,néznivaló ha cukormázba csomagolják.
Konkrétan én sem ilyent, hanem érezni a viselkedésén, hogy bort iszik és vizet prédikál.
Számomra Ganxsta Zolee sokkal rokonszenvesebb. Ami a szívén az a száján és nem akarja jobb színben feltüntetni magát, mint amilyen ember.
Vikidállal kapcsolatban nincs tapasztalatom, nem voltam még koncertjén.
A kis p.öcs pedig nem tudom kit takar. :))
Valószínű, hogy kevesebb EDDA koncerten voltam, mint te, de sosem tapasztaltam ilyen viselkedést.
Gondolom Vikidált is utálod, mert rendszeresen lerészegedik és azért nem kérik fel már semmire, mert fogdossa a nőket.
Én ezt is félre tudom tenni, mert ettől még jó zenész volt valamikor.
Patakival is így vagyok. Ha Edda nincs, akkor sokkal kevesebbet érne a magyar popszakma.
Kovid alatt valamelyik fiatal feldogozott egy edda számot. Gondoltam meghallgatom. Azt dünnyögtem magamban, hogy nem rossz, de valami hiányzik és, ahogy belépett Pataki a saját részével, azt mondtam, hogy na így már jó! Az összes edda számhoz nagyon kell Pataki, és ezt senki nem veszi el tőle. Le a kalappal előtte. Engem nem érdekel, hogy tahó volt. Ennyi erővel mindet utálni kellene.
Van az a kis p.öcs, aki a színpad mögött dugta a nőt, hát az mennyivel jobb? Vagy az amelyik drogozik, stb...
Akkor ezért gondoltam, hogy vele történt. Csak egy bejátszást néztem/hallottam, amiben nem hangzott el Pataki neve.
És Gálvölgyivel is volt ilyen pisztolyos esete...
Rtl+
Fizetős neten
Ha valakit érdekel:
Felfelé zuhanás - Sorsszerű volt-e Zámbó Jimmy tragédiája?
Érdemes meghallgatni, hogy milyen ember is volt ő.
Ezt Zámbó Adrián nyilatkozta, itt találtam:
„Az RTL korrekt volt velünk. Sokat beszélgettünk az alkotókkal, olvastuk a forgatókönyvet, csak pár apró dolgot javítottunk benne. Azt szeretném hangsúlyozni, hogy a sorozat nem dokumentumfilm, ahogyan fel is hívják rá a figyelmet, igazságok és hazugságok hangzanak el, bőven van benne fikció – folytatja a 27 éves fiatalember, aki azt mondja, nem hiszi, hogy a sorozat miatt az emberek máshogy néznek, emlékeznek majd Jimmyre."
Hol nézitek ? én a legelső részt láttam egyszer a rtl-en, többet nem. Nem volt kimondottam rossz, de annyira jó sem.
különben én életében nemigen tudtam szegény Jimmyről, ( édesanyám hivta fel rá a figyelmemet ) hanem a dáridóbeli pályafutásának évei voltak a legboldogabb éveim ( kis gyerek, fiatal voltam csini, jól kerestem még a férjem is élt ) ezért emlékszem rá jó szivvel, mert egy boldog időszakom jelképe
További ajánlott fórumok:
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Fejedelmek, királyok, hercegek, grófok - a világon bárhol
- István, a király
- Dáriusz király szereti az R betűt. Mit adjunk neki enni vagy inni?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?